Pericol în trafic. Doi minori prinși la volan, unul dintre aceștia de doar 15 ani era și băut

La data de 21 mai 2024, în jurul orei 03:50, polițiștii au oprit în trafic, pe raza municipiului Deva, autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Gurasada.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,45 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data 20 mai 2024, în jurul orei 17:40, polițiștii au observat un ATV care se deplasa pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Deva, fiind condus de un bărbat de 57 de ani, din Deva.

În urma verificării vehiculului în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu este înmatriculat în circulație.

 

La data de 20 mai 2024, în jurul orei 19:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baru au oprit în trafic, pe DC 64, pe raza comunei Pui, un autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit că cel aflat la volan, un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Pui, nu posedă permis de conducere, iar autoturismul nu figurează  a fi înmatriculat.

 

În data de 21 mai 2024, în jurul orei 04:00, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Aviatorilor, din Petroșani, mopedul condus de un minor în vârstă de 15 ani, din Petroșani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că minorul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere, iar mopedul nu este înmatriculat.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,34 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 20 mai 2024, în jurul orei 22:50, polițiștii au oprit în trafic, pe raza orașului Simeria, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Simeria.

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul condus de bărbat nu este înmatriculat în circulație (numerele de înmatriculare provizorii având valabilitatea expirată).

 

În toate cazurile menționate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *