Doi tineri, de 17 şi 20 de ani, înjunghiaţi în apropierea unei unităţi de învăţământ

Doi tineri, de 17 şi 20 de ani, au fost înjunghiaţi, joi, în apropierea unei unităţi de învăţământ din Sectorul 2. Cei doi au fost transportaţi la spital. Poliţiştii caută trei persoane, suspectate că ar fi comis agresiunea.

„La ora 13:00, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în apropierea unei unităţi de învăţămant din Sectorul 2 are loc un scandal între mai mulţi tineri. La faţa locului au sosit poliţiştii Secţiei 9 Poliţie care au identificat doi tineri cu vârste de 17 şi 20 de ani, ce prezetau răni produse cel mai probabil de un obiect tăietor înţepător”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, din primele date, cele două persoane ar fi fost agresate de alţi trei tineri care nu se mai aflau la faţă locului la sosirea poliţiştilor.

Cei doi tineri au fost transportaţi la unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri.
„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. La acest moment desfăşoară activităţi în vederea identificări tuturor persoanelor implicate şi stabiliri împrejurărilor prin care s-a produs evenimentul”, au mai precizat poliţiştii.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.