Doi tineri, dintre care unul minor, cercetați pentru furt repetat

Poliţiştii din cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, într-o cauză privind săvârșirea, în perioada ianuarie-mai 2021, a mai multor infracțiuni de furt calificat. În perioada respectivă, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în mod repetat, persoane neidentificate au sustras din incinta unui depozit din Geoagiu mai multe materiale de construcții (membrane izolatoare, unelte, deșeuri fier  etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 11.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară o adresă din orașul Geoagiu, de unde au fost recuperate bunurile sustrase şi au fost identificați doi tineri, în vârstă de 15 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

Faţă de tânărul în vârstă de 18 ani, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie în vederea dispunerii măsurilor preventive.

În acest caz, poliţişti continuă cercetările pentru administrarea probelor și a documentării întregii activități infracționale a celor doi.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *