Doliu la mina Lupeni

În semn de respect față de minerul decedat, acțiunile sportive pe care Sindicatul Muntele le organiza an de an de Ziua Minerului pentru minerii de la Lupeni, au fost reprogramate. Acțiunile organizate de Sindicatul Muntele cu ocazia Zilei Minerului care ar fi trebuit să aibă loc la Lupeni au fost reprogramate. Tragicul incident petrecut la unitatea minieră, în cadrul căreia un miner în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața, a făcut ca Sindicatul să reprogrameze toate acțiunile sportive care ar fi trebuit să aibă loc de Ziua Minerului. Aceste acțiuni se organizau an de an, fiind cu tradiție îndelungată.

“Noi, la Lupeni toate acțiunile pe care le-am avut le-am reprogramat, având în vedere decesul colegului nostru. Erau programate acțiuni de fotbal, tenis, table, dar le-am reprogramat pentru o dată viitoare”, a declarat Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele.

Reamintim faptul că în luna iulie, un miner în vârstă de 43 de ani de la mina Lupeni a murit în timp ce executa în subteran lucrări specifice. Acesta a decedat aproape instantaneu fiind strivit de cărbunele care s-a prăbușit peste el.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *