Donații în valoare de 30.000 de lei pentru pacienții aflați în stare terminală

Peste 30.000 de lei s-au colectat în urma unui bal anual caritabil care a avut loc la Petroșani. Suma este destinată pacienților internați la secția de îngrijiri paleative din Petrila, structură externă a Spitalului de Urgență Petroșani.

“Acțiunea, una caritabilă, și-a propus, pentru ediția din acest an, strângerea de fonduri pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare ale pacienților din secția de Îngrijiri Paleative din orașul Petrila, structură a Spitalului de Urgență Petroșani.

La propunerea doamnei doctor Petronela Șodolescu, obiectivul balului la care au participat 100 de persoane a constat în strângerea de fonduri pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare ale pacienților din Secția de Îngrijiri Paleative Petrila”,  a declarat Cristian Tamaș, președintele Clubului Rotary Petroșani – Valea Jiului.

În urma biletelor vândute, a tombolei organizate și a donațiilor primite s-a colectat suma de 30.000 lei, precum un laptop și alte produse electronice. Toate acestea au fost donate de câștigătorii tombolei.

 

Colaborator

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.