Dosare penale în două cazuri de violență în familie

La data de  05.08.2020, în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ilia au fost sesizați de o femeie în vârstă în vârstă de 45 de ani,  din comuna Ilia, despre faptul că, în urma unor neînțelegeri familiare, a fost agresata fizic de soțul său, un bărbat în vârstă de 40 de ani.

După aplanarea conflictului, poliţiştii au  întocmit, în cauză, un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de  violență în familie, iar faţă de bărbat au emis un ordin de protecție provizoriu.

Tot ieri, la ora 18:13, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de o femeie din municipiul Hunedoara cu privire la faptul că fiul ei, în vârstă de 36 de ani produce scandal, la domiciliu.

Poliţiştii siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, care s-au deplasata la fața locului, au aplanat starea conflictuală şi au stabilit că, în timp ce se afla la locuința sa din Hunedoara, fiul femeii a amenințat-o pe hunedoreancă (i-a spus că îi dă foc la casă), ceea ce i-a creat acesteia o stare de temere

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru violență în familie şi au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *