Atenție, deveni! Începe o nouă campanie de dezinfectare a orașului

Primăria Municipiului Deva și operatorul Serviciului de Salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva – S.C. CORAL IMPEX SRL vor demara în perioada 5-15 iulie 2018, a treia etapă din acest an a campaniei de dezinsecție terestră zone verzi, pe raza municipiului Deva.

În funcție de starea vremii, va fi aleasă o zi din această perioadă, în care echipele operatorului Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva vor stropi folosind autospecialele dotate cu aparatura specifică, zonele verzi din toate cartierele orașului.

Substanțele care vor fi folosite pentru acțiunea de dezinsecție sunt: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea țânțarilor adulți și Biopren 50 LML – insecticid pentru combaterea larvelor.

K-Othrine PROFI EC 250 combate toate insectele dăunătoare și generatoare de disconfort din igiena publică, dar se recomandă în special, în tratamentele de combatere a insectelor zburătoare precum: țânțari, muște, molii, viespi.

 

 

 

Dana Golea

Compartiment Comunicare, Relații Externe, Promovare Imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *