Dotări moderne pentru spitalul din Brad

Noi aparaturi medicale au ajuns la spitalul din Brad. Unitatea medicală este inclusă într-un proiect de modernizare, iar dotarea acesteia cu aparatură medicală de ultimă generație este cel mai important aspect. În acest sens, spitalul municipal Brad a primit încă o parte din dotările necesare desfășurării unui act medical de bună calitate.

“Compartimentul de Obstetrică-Ginecologie al spitalului de la Brad a fost dotat cu o nouă masă pentru intervenții chirurgicale și un nou electrocauter, urmând să sosească în perioada următoare un ecograf performant. Valoarea totală a acestor dotări este de peste 320.000 de lei. Fondurile au fost asigurate de la Ministerul Sănătății cu cofinanțare de la bugetul local al municipiului”, spune Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

Totodată, în luna septembrie 2018 a fost dotat cu echipamente noi, performante, Laboratorul de Recuperare Medicală și Fizioterapie al Spitalului Brad cu fonduri exclusiv de la bugetul local, înlocuindu-se astfel toate echipamentele vechi.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *