Vulcan: Soț violent, reținut de polițiști. Tânăra agresată a ajuns la spital

În data de 18.10.2019, în jurul orei 20:10, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la producerea unui scandal, la o locuinţă din municipiul Vulcan.

Ajunşi la fața locului, poliţiştii au identificat o tânără în vârstă de 23 de ani, din  municipiul Vulcan, care a declarat că, în urma unui conflict intrafamilial, a fost agresată fizic de soțul ei, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Vulcan.

Victima a fost  transportată la spital, în vederea efectuării unor investigații medicale, în timp ce, faţă de soţul violent, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu. Întrucât bărbatul este deținătorul legal a trei arme de vânătoare, poliţiştii au dispus măsura ridicării armelor de vânătoare.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reținerii preventive a bărbatului, pe o perioadă de 24 ore. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare, urmând şi fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *