Două licitații, vizând acordurile cadru pentru spațiile de servicii de pe Autostrada A1, au fost anulate

CNAIR demarase la începutul acestui an două proceduri în vederea încheierii unor acorduri cadru pentru pentru servicii de ordine și curățenie în spațiile de servicii de pe Autostrada A1.

Pentru județul Hunedoara erau două proceduri, și anume „Acordul cadru pentru servicii de ordine și curățenie în spațiile de servicii de pe Autostrada A1 km 391+874 – km 494+236 – 10 spații de servicii, perioada anul I – anul IV”, pentru sectorul cuprins între Ilia și Remetea și „Acord cadru pentru servicii de ordine și curățenie în spațiile de servicii de pe Autostrada A1 km 292+450- km 389+874 – 9 spații de servicii, perioada anul I – anul IV”, pentru sectorul cuprins între Cunța și Ilia.

Primul acord cadru are o valoare estimată de 14.831.592,5 lei, iar cel de-al doilea contract are o valoare de 10.554.334,32 lei.

Potrivit portalului de achiziții publice, ambele proceduri au fost anulate, motivul fiind constiuit de „abateri grave de la prevederile legislative care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă incheierea contractului”

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *