Două persoane date dispărute. Una dintre ele minoră de 16 ani

UPDATE: În urma activităților investigative și de cercetare, cele două persoane cĂutate de polițiștii din Lupeni si Aninoasa ca urmare a plecării voluntare de la domiciliu (minora de 16 ani și femeia de 44 de ani – a se vedea buletinul de presa de astazi) au fost identificate de polițiști. Minora a fost identificată la locuința unei prietene, pe raza municipiului Lupeni și încredințată familiei, in timp de femeia din Aninoasa se află la locuința unui prieten dintr-o comună din jud. Ilfov. Din cercetari, polițiștii au stabilit ca cele două nu au fost victimizate si nu au comis infracțiuni pe perioada absenței de la domiciliu.

Le-aţi văzut? Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a două persoane a căror plecare voluntară de la domiciliu a fost reclamată de familie. De asemenea, poliţiştii hunedoreni au clarificat situaţia bucureşteanului de 34 de ani a cărui plecare voluntară a fost semnalată de către frate, în data de 28.07.2019.

În data de 30.07.2019, în jurul orei 21:50, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că, în data de 29.07.2019, în jurul orei 18:00, fiica sa, CALO FLOAREA MARIA ALEXANDRA (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Bărbatul a precizat faptul că minora a plecat voluntar de la domiciliu în repetate rânduri, însă, de fiecare dată a revenit.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 45-50 kg, constituție atletică, păr brunet tuns la nivelul umerilor, ochi căprui. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o cămaşă  de culoare neagră, colanţi negri, şlapi de culoare neagră, şi nu are asupra ei telefon mobil, acte de identitate sau alte bunuri.

Tot ieri, la sediul Poliției Orașului Aninoasa s-a prezentat o tânără care a reclamat faptul că mama sa, BUMBAR ILONCA (foto 2), în vârstă de 44 de ani, din Aninoasa, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 24.07.2019 și de atunci nu a mai revenit acasă, iar telefonul acesteia este închis.  Tânăra a relatat faptul că mama sa a plecat împreună un bărbat care ar locui în municipiul București și care, ocazional, vine în municipiul Petroșani.

De asemenea, fiica femeii a mai relatat faptul că mama sa nu se află la prima plecare de acest fel, însă până acum răspundea la telefon și se întorcea la domiciliu după maxim 2-3 zile.

În baza celor două sesizări, poliţiştii au demarat imediat o serie de activităţi investigative şi de căutare, fiind solicitată şi măsura urmării naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetelor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

În urma activităţilor întreprinse în cazul bărbatului de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, care în data de 26.07.2019, în jurul orei 23:30, a plecat voluntar de la locul de  cazare situat în comuna Teliucu Inferior, poliţiştii au reuşit identificarea şi predarea acestuia către familie.

Bărbatul a fost  depistat ieri de o patrulă a poliției rutiere pe Autostrada A1 (Râmnicu Vâlcea-Deva, la km 316, unde încerca să oprească o maşină „la ocazie”). Din cercetări, poliţiştii au stabilit că acesta nu a fost victimizat şi nu a comis fapte de natură penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *