Carrefour închiriază încă 80.000 mp de spaţii de depozitare de la WDP în România

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP a anunţat, vineri, că retailerul Carrefour a optat încă o dată pentru WDP ca partenerul său imobiliar pentru două spaţii noi din România, în Deva şi Brazi, cu o suprafaţă totală de circa 80.000 mp. Ambele proiecte de dezvoltare reprezintă o investiţie de aproximativ 40 de milioane de euro.

După o colaborare iniţială în Bucureşti – Ştefăneştii de Jos, WDP va dezvolta un centru de distribuţie al Carrefour în Deva, pentru a aproviziona supermarketurile sale. Finalizarea acestei noi proprietăţi este programată pentru cel de-al patrulea trimestru din 2019.

Spaţiul se află la joncţiunea dintre autostrada A1 şi drumul E79, între Bucureşti şi Timişoara. Carrefour şi WDP au semnat un contract de închiriere pe zece ani pentru acest nou depozit cu o suprafaţă de aproximativ 45.000 mp.

Totodată, WDP a cumpărat de la Carrefour depozitul cu o suprafaţă de 23.000 mp din Brazi, în apropiere de Ploieşti, pe care retailerul îl va închiria pentru alţi zece ani.

”WDP va extinde acest depozit cu alţi 11.000 mp, livrarea fiind preconizată în cel de-al treilea trimestru din 2019. Acest depozit va include o zonă cu temperatură controlată şi este situat strategic, pentru a sprijini activităţile Carrefour în regiune”, se arată în comunicat.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *