Dr. Ioan Demeter, directorul medical al Spitalului de Urgență Deva, votat cetățean de onoare al orașului

Medicul Ioan Demeter, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Deva și șeful secției Interne este, de vineri, cetățean de onoare al municipiului Deva. Proiectul de hotărâre a fost întocmit de primarul Ovidiu Moș (PSD), colegul de partid al doctorului Demeter.

11 consilieri au votat ”pentru” acest proiect (fără Ovidiu Moș, care se află în concediu), trei consilieri locali s-au abținut, iar cinci (PNL) au votat ”împotrivă”.

Totuși, înainte a se ajunge la vot, medicul Ioan Demeter le-a cerut colegilor să nu voteze. Acesta a explicat și de ce.

”Am aflat în urmă cu două minute că și aici, ca și în altă parte, politicul afectează prea mult viața noastră de zi cu zi și asta, din păcate, ne aruncă într-o groapă de unde cu greu putem ieși. Ziua de astăzi trebuia să fie o zi deosebită pentru mine și pentru toți cei care cred în mine și am aici câțiva colegi, prieteni adevărați. Am înțeles că au pregătit dânșii o diplomă cu semnăturile lor, reprezintă adevăratul titlu de onoare. Și acum, ca să nu mai ajungeți la vot, domnilor care ați pregătit, din informațiile pe care le am, un contravot, mă mulțumesc cu această diplomă de onoare din partea colegilor care știu să aprecieze într-adevăr dăruirea unui om, unui medic cu o activitate de 35 de ani pentru Spitalul Județean Deva”, a declarat dr. Demeter.

De la PSRO s-au abținut trei consilieri, unul dintre ei fiind Răzvan Mareș, viceprimarul Devei.

”Noi, cei de la PSRO, am avut o problemă din punct de vedere juridic, așa că am luat decizia ca fiecare consilier să voteze cum îi dictează conștiința. Eu vă pot spune că apreciez enorm de mult activitatea profesională a domnului doctor Demeter, dar nu votez acest punct, din considerente sau dubii de incompatibilitate, a mea sau a domnului doctor”, a spus și viceprimarul Devei.

Anamaria NEDELCOFF

 

 

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *