Deva: Un tânăr de 21 de ani prins cu droguri în casa unei scări de bloc

Deva. Dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

 

La data de 26 septembrie 2023, în jurul orei 04:30, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au depistat în  casa scării unui bloc din Deva un tânăr în vârstă de 21 ani, din Deva, care, la vederea agenților de poliție, a aruncat o cantitate de substanță solidă, transparentă, sub formă  de cristal,  ambalat în folie din plastic tip ziplock.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Deva, iar substanța respectivă a fost  ridicată, în vederea continuării verificărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind preluate de polițiștii  S.C.C.O. Hunedoara.

 

IPJ Hunedoara

sursa foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *