E scris în stele – sâmbătă, 15 august 2020

Marcajul astrologic determinant al zilei este oferit de conjuncţia Lunii cu planeta Venus pe zodia Racului. Această energie celestă ne va amplifica toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a concilierii, precum şi a cooperării. Scânteierea Luceafărului din zori le va ocroti, mai ales, pe femei, acestea fiind principalele beneficiare ale acestei frumoase aspectări a boltei cerești.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Aştrii relevă o zi foarte fastă pentru demararea unor proiecte estetice ce ţin de ambianţa mediului domestic. Veţi avea parte și de o cooperare şi de o înţelegere mult mai bună cu membrii familiei.

 

TAUR: Veți reliefa o gândire cumva mai sensibilă şi artistică. Puteți avea parte și de discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu rafinamentul vostru intelectual.

 

GEMENI: Se prezintă o zi cu spor şi cu noroc la bani. Aşadar, fiți receptivi spre oportunităţi în plan financiar! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente sau abilităţi de ordin artistic ori estetic.

 

RAC: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar de către unii dintre ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

 

LEU: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi avea parte şi de evenimente mai bune legate de starea de sănătate. Se mai poate ivi şi o aventură sentimentală.

 

FECIOARA: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi ce implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire socială, acceptaţi fără prea mari rezerve. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

 

BALANŢA: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

 

SCORPION: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun o formă de explorare. Dacă primiţi vreo invitaţie pentru un drum, acceptaţi fără nici o tăgadă. Se arată şi un succes pentru studii şi examinări.

 

SĂGETĂTOR: Veţi avea parte de o stare lăuntrică şi sentimentală mai dedată intereselor de ordin amoros. Aşadar, se arată o zi frumoasă în iubire. Totodată, se prezintă şi succes în cele ce țin de bani şi o protecţie contra marilor incidente.

 

CAPRICORN: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală! Vă puteţi clădi o relaţie mult mai solidă cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor şi de bun augur.

 

VĂRSĂTOR: Astrele indică unele evenimente liniştitoare legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de cooperare cu colegii.

 

PEŞTI: Se arată o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi minunată pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mai îndrăgiţi de către cei din jur.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *