Drum județean, numai bun de traseu enduro (VIDEO)

Cam așa arată drumul județean DJ 705J, Chitid – Ocolișu Mic – Orăștioara de Sus, unde șoferii fac slalom printre adevărate cratere.

Unul dintre drumurile județene, care duce spre Cetățile din Munții Orăștiei, este în continuare într-o stare deplorabilă. Deși reprezentanții Consiliului Județean, care administreză acel tronson, au efectuat vizite la începutul lunii martie pe acel drum și spuneau că  ”sunt necesare intervenții de urgență”, nici până astăzi nu s-a făcut nimic. Este vorba despre DJ705J, Chitid – Ocolișu Mic – Orăștioara de Sus, tronsonul fiind des tranzitat de turiști, dar și de localnici.

Drumul se află pe raza comunei Orăștioara de Sus, iar cetățenii l-au sesizat pe primar, care la rândul lui susține că a trimis adrese la Consiliului Județean Hunedoara.

„Și eu, ca primar, am fost semnalat de locuitorii din satul Ocolișul Mic, că în zona respectivă drumul este grav deteriorat. La rândul meu, am luat legătura cu cei de la Consiliul Județean, le-am semnalat acest lucru”, a declarat primarul comunei Orăștioara de Sus, Marian Inășescu.

După mai bine de o lună de la vizita oficialilor județului, drumul se prezintă astfel:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *