Drumarii o lasă mai moale cu lucrul, ca să nu blocheze șoselele în vacanța de Sf. Mărie

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) reduce restricţiile de circulaţie pentru a fluidiza traficul în perioada sărbătorilor.

CNAIR a anunţat joi că va reduce restricţiile de circulaţie instituite în zonele unde se execută lucrări, având în vedere că urmează o perioadă de intensificare a traficului rutier, în special în zonele turistice, cu ocazia minivacanţei de patru zile, din perioada 12 – 15 august.

“Conducerea companiei a solicitat tuturor direcţiilor regionale ca pentru această perioadă să restrângă punctele de lucru, mai ales pe traseele turistice, şi să ridice restricţiile de circulaţie, acolo unde este posibil, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare cât mai fluent”, se arată în comunicatul transmis de CNAIR.

CNAIR roagă conducătorii auto rugaţi să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară.

Bugetarii vor avea o minivacanţă de patru zile, în perioada 12 – 15 august, după ce Executivul a apobat, pe 20 iulie în şedinţă, declararea zilei de 14 august 2017 ca zi liberă, aceasta urmând să fie recuperată, în regim de program normal, în data de 19 august sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 25 august 2017.

Executivul a stabilit printr-o hotărâre, ca ziua de luni, 14 august 2017, să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, făcând legătură între zilele de week-end şi ziua de 15 august, declarată nelucrătoare.

Alin Bena

alin.bena@gmail.com

bena has 103 posts and counting.See all posts by bena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.