E scris în stele – duminică, 10 aprilie 2022

Aspectarea celestă principală a acestei zile este realizată de cuadratura Lunii de pe Rac cu planeta Mercur de pe Berbec. Acest eveniment astral, relativ disonant, ne poate provoca stări de: indispoziţie, agitaţie, îngrijorare, nehotărâre, indiscreţie şi lipsă de concentrare mentală. Cheia remedierii acestor predispoziţii astrologice mai nefaste stă în dezvoltarea personală a unor trăsături şi atitudini ce ţin de: amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Încercaţi să vă depăşiţi starea de stres şi de îngrijorare şi fiţi mai implicaţi în activităţile cotidiene. Nu este indicat, în această zi, să vă ocupaţi de prea multe treburi în paralel. Pregătiţi-vă şi pentru unele tensiuni în familie.

 

TAUR: Veţi dispune de o judecată cumva mai volatilă, fiind şanse mai mari să cugetaţi evenimentele zilei într-un mod greşit. Fiţi ceva mai atenţi cu starea generală de sănătate. Fiţi mai fermi şi mai concişi în comunicare.

 

GEMENI: Se pot reflecta unele tensiuni şi reproşuri în relaţia cu prietenii. Calmaţi, din start, orice potenţial conflict! Fiţi mai prudenţi şi economi cu banii, evitând orice cheltuială inutilă ori excesivă.

 

RAC: Încercaţi să ocoliţi sau să minimalizaţi orice posibil conflict cu persoanele ce deţin autoritate forte asupra voastră. Nu faceţi mari alegeri profesionale pentru această zi! Astrele zilei vă mai indică și destul de hipersensibili și idealişti.

 

LEU: Este o zi cam nefastă pentru studiu şi călătorii. Puteţi auzi şi unele veşti, sau zvonuri, mai neplăcute. Evitaţi, pe cât posibil, viciile şi toate situaţiile excesive, pentru a nu regreta ceva mai târziu.

 

FECIOARA: Veţi manifesta o stare de spirit cumva mai puţin realistă şi raţională. Gândiţi lucrurile mai clar şi nu acţionaţi într-un mod imprudent. În relaţia cu amicii pot apărea unele circumstanţe mai tulburi.

 

BALANŢA: Comunicarea cu persoana iubită va cunoaşte o latură deficitară. Fiţi mai clari şi mai oneşti în relaţia cu aceasta. Mult mai multă atenţie în afaceri, negocieri şi tranzacţii. Se mai arată şi unele probleme de ordin social.

 

SCORPION: Pot apărea unele neînţelegeri mai supărătoare cu unele persoane de la locul de muncă, fiind necesar să dați dovadă de o atitudine mai diplomatică. Cu sănătatea se pot ivi unele dificultăţi. Nu este o zi fastă pentru studiu, testări şi călătorii.

 

SĂGETĂTOR: Se pot prezenta unele neplăceri în relaţia cu persoana iubită, aşadar adoptaţi o abordare ceva mai sinceră şi mai înţelegătoare. Sunt posibile şi unele probleme cu cei mici. Mai multă atenţie şi cu banii ori cu alte resurse.

 

CAPRICORN: În relaţia cu părinţii se pot isca unele dificultăţi de comunicare destul de severe. Dacă apare vreo ceartă, fiţi primul care cedează! În cuplu, dar şi în afaceri, se pot ivi unele probleme.

 

VĂRSĂTOR: Încercaţi să fiţi cât mai sinceri şi mai oneşti în relaţia cu cei din jur. Concentraţi-vă mai atent asupra sarcinilor de ordin intelectual. Menajaţi-vă, ceva mai serios, starea de sănătate!

 

PEŞTI: Puteţi opta pentru unele alegeri nerentabile în plan financiar. Este foarte important să judecaţi mai analitic aceste implicaţii monetare. În viaţa sentimentală se pot prezenta unele neplăceri.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.