E scris în stele – duminică, 10 iulie 2022

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Scorpion cu planeta Saturn, în retrogradare, de pe Vărsător. Unghiul astral analizat predispune la: necazuri, greutăţi, dezamăgiri, amânări, timiditate, pesimism şi blocaje emoţionale. Soluţia echilibrării acestor influenţe disonante şi a corectării deficienţelor esenţiale ale zilei stă în dezvoltarea personală a fiecăruia a unor calităţi şi atitudini ce ne pot întări în plan emoţional şi psihologic. Aceste trăsături pozitive, care trebuiesc cultivate cu grijă, şi care ţin mai ales de siguranţa afectivă, sunt: stăpânirea de sine, seriozitatea, stăruinţa, modestia, tactul şi diplomaţia.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Încercaţi să fiţi mai prudenţi şi economi în plan financiar. O femeie apropiată vouă s-ar putea să aibă parte de unele probleme mai semnificative. Căutaţi să nu daţi curs vreunui conflict cu prietenii.

 

TAUR: În această zi persoana de alături se poate arăta cumva mai schimbătoare şi ceva mai puţin demnă de încrederea pe care i-o conferiţi. Atenţie şi la afaceri. Fiţi mai calculaţi şi rezervaţi în plan profesional!

 

GEMENI: Menajaţi-vă, cu mai mult interes, starea generală de sănătate. Totodată, la locul de muncă încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor zilei. Nu este o zi bună pentru drumuri, studiu şi testări.

 

RAC: Fiţi mai tandri şi afectuoşi cu persoana iubită. Nu vă fie teamă în a vă reliefa latura sensibilă a firii! Atenţie şi cu banii, dar şi mai multă precauție la potenţiale evenimente mai serioase, gen incidente sau accidente.

 

LEU: Raporturile cu familia se pot arăta mai volatile în această zi. Încercaţi să vă construiţi o relaţia mai armonioasă cu neamurile. În cuplu dacă apare vreun iz de ceartă, nu ambalaţi situaţia! Atenţie şi la probleme legale.

 

FECIOARA: Vă puteți arăta mai emoţionali şi ceva mai impulsivi în judecată. Căutaţi, pe cât posibil, să cugetaţi orice poziţie la rece. Mai multă atenţie şi la raporturile cu colegii de la job. Fiţi mai atenţi şi cu sănătatea.

 

BALANŢA: Nu este o zi fastă pentru implicaţii de ordin financiar. Aşadar, ar fi recomandat să nu realizaţi tranzacţii sau achiziţii mai mari în acest moment. În dragoste, însă şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot releva unele probleme.

 

SCORPION: Veţi prezenta o atitudine mai idealistă şi mai oscilantă în această zi. Încercaţi să fiţi mai logici, mai realişti şi mai diplomaţi. Mai multă atenţie şi la unele probleme ce ţin de cămin ori de un părinte!

 

SĂGETĂTOR: Vi se arată o stare emoţională mai tensionată şi cumva mai impulsivă. Încercaţi, pe cât posibil, să vă domoliţi aceste trăsături negative. În discurs evitaţi să fiţi acizi ori radicali cu cei din jur! Atenţie şi la călătorii!

 

CAPRICORN: Se pot releva unele probleme şi amăgiri cauzate de unii prieteni. Nu puneţi la suflet aceste evenimente şi fiţi mai îndurători. În cele ce ţin de bani se pot ivi unele pierderi ori alte situaţii păguboase.

 

VĂRSĂTOR: Puteţi avea parte de unele evenimente mai supărătoare în plan profesional. Încercaţi să treceţi peste dezamăgiri, deoarece este vorba doar o zi mai puţin bună. Evitaţi să vă dezlănţuiţi în comportamente impulsive sau chiar combative!

 

PEŞTI: Veţi prezenta o stare mentală şi emoţională cumva mai confuză. Amânaţi, dacă se poate, activităţile intelectuale pentru o altă zi mai oportună. Mult mai multă atenţie şi cu sănătatea, dar şi la intrigile adversarilor oculţi.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *