E scris în stele – duminică, 17 decembrie 2023

Aspectul astrologic reprezentativ al zilei este înfăptuit de cuadratura Soarelui de pe Săgetător cu planeta Neptun de pe Pești. Această poziţie celestă cam dificilă ne vorbește de: scandaluri, neglijenţă, grosolănie, necinste, fanatism, răzvrătire, atitudini vicioase şi stări de temere nejustificată. Este foarte important ca în această zi să căutăm să dăm dovadă de corectitudine, omenie, înţelepciune şi de mai multă înţelegere şi de sensibilitate în relaţia cu cei din jur. În chestiuni ce ţin de spiritualitate este necesar ca, indiferent de orice situaţie ivită, să nu ne pierdem speranţa şi încredere în justeţea planului divin pentru fiecare dintre noi.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Fiţi mai conştiincioşi asupra chestiunilor ce ţin de studiu. Nu este un moment tocmai favorizant pentru evaluări şi călătorii. Se pot ivi unele probleme de sănătate mai stranii.

 

TAUR: Astrele pot releva pierderi însemnate de bani. Aşadar, fiţi mult mai prudenţi în cheltuieli! În relaţia cu prietenii se pot manifesta unele disensiuni serioase. Planurile voastre pe termen lung vor fi serios afectate.

 

GEMENI: Vă veţi arăta cumva mai impulsivi, combativi şi agasanţi. Este foarte important ca în această zi să vă controlaţi manifestările negative. În carieră se pot ivi unele situaţiuni tulburătoare.

 

RAC: Mult mai multă atenţie la unele potenţiale probleme de sănătate mai periculoase. Unii duşmani ascunşi vor încerca să vă facă viaţa mai grea. Nu este o zi bună pentru examinări şi călătorii.

 

LEU: Se pot isca unele disensiuni severe cu amicii. Evitaţi orice fel de ceartă cu aceştia. Se pot arăta şi unele probleme emoţionale, alăturate şi unor dificultăţi de ordin material. Există şi un risc minor de accidente.

 

FECIOARA: Se poate reliefa un conflict mai aspru cu şeful sau chiar o pierdere a unui statut social. Aşadar, fiţi cumva mai cu tact. În cuplu, dar şi în afaceri, fiţi pregătiţi pentru toate sortimentele de încurcături.

 

BALANŢA: Este un moment totalmente nefast pentru călătorii la mare distanţă. Relaţiile cu persoanele din străinătate vor fi deficitare şi vă pot parveni chiar şi unele veşti mai rele. Mai multă atenţie şi la evaluări.

 

SCORPION: Se arată un risc potenţial mai înalt de incidente sau de alte probleme mai serioase. Încercaţi să optaţi, totuşi, pentru o stare interioară mai echilibrată. În dragoste se arată ,,ape tulburi”.

 

SĂGETĂTOR: Mare atenţie la probleme de cuplu! Evenimentele astrale ale zilei pot aduce lezări semnificative în viaţa sentimentală. Este o zi chiar nefastă şi pentru negocieri şi afaceri. Atenţie şi la probleme de ordin familial.

 

CAPRICORN: Se pot prezenta unele probleme mai supărătoare ce ţin de starea de sănătate. La job vă puteţi lovi de unele sarcini mai dificile. Căutaţi să vă menţineţi la un nivel cât mai alert starea de concentrare şi de atenţie.

 

VĂRSĂTOR: În dragoste, dar şi în relaţia cu copiii, se vor arăta unele dificultăţi mai serioase. Veţi dispune de un nivel de popularitate mai scăzut. Se necesită şi o atitudine mai realistă în plan financiar.

 

PEŞTI: Astrele indică unele probleme mai serioase legate de casă sau de un părinte. Nu este o zi benefică pentru a vă ocupa de chestiuni ce ţin de patrimoniu. Dezvoltaţi-vă o atitudine mai practică şi coerentă.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi mereu dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *