E scris în stele – duminică, 2 ianuarie 2022

Evenimentul astrologic determinant al zilei este redat de trecerea planetei Mercur pe semnul zodiacal al Vărsătorului. Iată un marcaj celest oportun care, pentru perioada imediat următoare, ne va oferi mai multă: vivacitate, isteţime, adaptabilitate şi logică în acţiuni. Această energie mercuriană ne va amplifica viguros toate trăirile şi interesele ce ţin de: intelect, comunicare, inspiraţie şi reuşită socială. Astfel, astrele indică o perioadă a mentalului, a analizei, a concilierii şi a cooperării.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi minunată pentru întâlniri şi reuniuni cu caracter social. Ar fi foarte bine dacă aţi planifica unele evenimente speciale alături de prieteni, acestea fiind, de altfel, de un real succes!

 

TAUR: Se pot ivi unele discuţii importante şi constructive cu superiorii de la locul de muncă. Puteţi prospecta şi unele oportunităţi mai satisfăcătoare legate de job. Se arată şi un câştig în privinţa reputaţiei.

 

GEMENI: În această zi vă veţi arăta mai culţi şi mai rafinaţi din punct de vedere intelectual. Se mai pot prezenta şi unele veşti încurajatoare, precum şi unele potenţiale călătorii în urma cărora veţi obţine rezultatul dorit.

 

RAC: Astrele indică un moment favorabil pentru a vă analiza emoţiile şi starea afectivă actuală. Se pot ivi şi unele promisiuni de reuşită bănească. Mai multă atenţie în legătură cu un minor risc de accidente.

 

LEU: Este o zi minunată pentru a comunica mai natural, sincer şi onest cu persoana iubită. Se mai observă şi aspectări astrale ce vă pot conduce spre succes în afaceri, negocieri şi înțelegeri.

 

FECIOARA: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi şi mai productivi. Relaționarea cu colegii se va desfășura într-un mod plăcut şi lejer. Puteţi afla și unele informaţii importante legate de starea voastră de sănătate.

 

BALANŢA: Se prezintă o zi foarte prielnică în chestiuni ce ţin de dragoste, relaţionând mult mai natural și facil cu persoana de alături, însă şi cu copiii. Veţi fi şi ceva mai populari, mai relaxați şi mai sociabili.

 

SCORPION: Veţi putea dispune cu succes de unele modificări în casă, cămin. Comunicarea cu ceilalţi membrii ai familiei se va realiza într-un ritm degajat şi relaxat. Mai puteți contempla și unele amintiri speciale.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta foarte isteţi, inventivi şi abili în plan intelectual. Se arată și un bun succes în chestiuni ce ţin de studiu, de evaluări şi de călătorii. Se mai pot ivi şi unele veşti pozitive la orizont.

 

CAPRICORN: Puteţi purta unele discuţii interesante şi de bun augur legate de bani sau de valori materiale.  Vă mai puteţi ,,scoate la lumină” şi un talent inedit sau o capacitate mai specială, poate chiar și spectaculoasă.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi prezenta mai deschişi, sociabili şi dinamici. Totodată, îi veţi fermeca pe cei din jur cu inteligenţa şi elocvenţa de care veţi da dovadă. Se mai arată și că veţi avea parte de mai multe treburi şi drumuri.

 

PEŞTI: În această zi vă puteţi urmări unele interese mai obscure şi discrete. Astfel, vă puteți dedica unor acţiuni cumva mai misterioase. Se prea poate să aflaţi și o informaţie interesantă ori un secret valoros.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.