E scris în stele – duminică, 20 noiembrie 2022

Aspectul astrologic dominant al zilei este înfăptuit de cuadratura lui Marte, în retrogradare, de pe Gemeni cu Neptun, în retrogradare, de pe Pești. Această combinaţie celestă aduce o energie cam dificilă, putând pricinui: scandaluri, neglijenţă, grosolănie, necinste, fanatism, răzvrătire, atitudini vicioase şi stări de temere nejustificată. Este foarte important ca în această zi să căutăm să dăm dovadă de: corectitudine, omenie, înţelepciune şi de mai multă înţelegere şi sensibilitate în relaţia cu cei din jur. În chestiuni ce ţin de spiritualitate este necesar ca indiferent de orice situaţie ivită să nu ne pierdem speranţa şi încrederea în justeţea planului Divinului pentru fiecare dintre noi.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi reliefa o atitudine mentală cam turbulentă, dar şi cumva mai agresivă. Mare atenţie la evaluări şi deplasări deoarece, din cauza lipsei de concentrare, puteţi cădea în capcana unor mari erori. Menajaţi-vă sănătatea!

 

TAUR: În această zi vă puteţi lovi de unele neajunsuri financiare ale căror iţe par a fi destul de încurcate. Până şi prietenii vă pot aduce în unele posturi destul de controversate, aşadar foarte multă prudenţă.

 

GEMENI: Veţi reliefa o lipsă a unui control de sine rezonabil şi astfel veţi prezenta o stare mentală destul de inconstantă. În profesie vă puteţi izbi de unele dificultăţi ce au o încărcătură maliţioasă.

 

RAC: Vă va fi destul de dificil să vă stăpâniţi anumite impulsurile interioare, anunţându-se o zi cam stresantă. Vă recomand foarte multă atenţie la drumuri şi călătorii, spre a evită unele evenimente neplăcute.

 

LEU: Idealurile şi aspiraţiile voastre de viaţă vor cunoaşte o amânare ori o alterare în această zi. Foarte multă atenţie şi în relaţia cu prietenii. Din cauza imprudenţei puteţi avea parte şi de unele mici incidente.

 

FECIOARA: Nu este o zi tocmai benefică pentru a vă ocupa de treburi profesionale sau cu tentă socială şi, prin urmare, pasaţi-le, dacă se poate, pentru o altă zi. În cuplu se pot ivi unele atitudini cumva mai ciudate.

 

BALANŢA: În această zi se prea poate ca principiile voastre de viaţă să cunoască o viciere considerabilă. Nu este o zi favorabilă pentru relaţionări şi discuţii serioase cu persoane de la depărtare. Mai multă atenţie şi cu sănătatea.

 

SCORPION: Din cauza neatenţiei şi a lipsei de previziune puteţi avea parte de mici incidente sau de alte evenimente similare. Speculaţiile de orice fel, dar şi întreprinderile de ordin sentimental, nu vă sunt astăzi de bun augur.

 

SĂGETĂTOR: În viaţa de cuplu se pot ivi unele dileme destul de dificil de soluţionat. Nu este o zi prielnică pentru afaceri şi alte tipuri de înţelegeri. Vi se mai arată şi unele întâmplări mai complicate legate de familia natală.

 

CAPRICORN: La locul de muncă veţi avea parte de o zi cam nefastă, manifestând şi o adaptabilitate mai restrânsă la provocări. Totodată, se mai arată şi unele probleme de sănătate, dar şi dificultăţi în comunicarea cotidiană.

 

VĂRSĂTOR: Astrele evidenţiază unele neajunsuri chiar supărătoare în viaţa sentimentală. Se mai arată şi unele achiziţii sau cheltuieli destul de costisitoare şi astfel fiţi cât mai economi în abordările materiale.

 

PEŞTI: Anumite evenimente mai neplăcute din viaţa de familie vă vor supăra într-un mod destul de sever. Per ansamblul zilei veţi afişa o atitudine sensibilă şi impresionabilă. Încercaţi să fiţi ceva mai practici şi mai realişti.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *