E scris în stele – sâmbătă, 19 noiembrie 2022

Aspectarea celestă marcantă a acestei zile este redată de sextilul Soarelui de pe Scorpion cu planeta Pluto de pe Capricorn. Energia acestui aspect astrologic este una de bun augur, favorizând, într-un mod natural, planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă. Aceast unghi celest ne vorbeşte de noţiuni ce implică discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea caracterului și capabilitatea de a înfrunta, şi, mai apoi, de a depăşi, orice potenţială criză. Totul e să vă manifestaţi spiritul de iniţiativă!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: S-ar prea putea ca astăzi să vă fie mai lesne în a vă regăsi echilibrul emoţional. Veţi fi extrem de ambiţioşi în plan profesional şi veţi beneficia de susţinerea şi încrederea unor persoane cu autoritate.

 

TAUR: Aveţi parte de o zi minunată în planul cuplului. Este o zi favorabilă şi în afaceri, precum şi în chestiuni ce ţin de litigii în instanţă. Se prevăd şi unele revelaţii profunde în cele ce ţin de spiritualitate.

 

GEMENI: Starea de sănătate vă va oferi o îmbunătăţire. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele sarcini ceva mai facile ori cumva mai satisfăcătoare. Veţi mai dispune şi de o energie interioară fantastică.

 

RAC: Veţi fi mai energici, romantici şi idealişti. Astrele indică că vă veţi orienta pe direcţii ce ţin de împlinire sentimentală şi distracţie. Este şi o zi extraordinară pentru a vă impune în mediul de afaceri.

 

LEU: Familia vă va oferi o stare de linişte şi împăcare sufletească. Este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de multe dintre treburile domestice necesare casei. Se mai poate prezintă şi o regenerare consistentă a sănătăţii!

 

FECIOARA: Veţi fi mai comunicativi şi mai dispuşi provocărilor de ordin intelectual. Este o zi foarte fastă pentru călătorii şi studiu. Totodată, veţi fi şi extrem de competitivi şi asertivi în raporturile generale.

 

BALANŢA: În această zi vi se pot reliefa unele posibilităţi bunicele de câştig, deci fiţi mult mai atenţi la aceste oportunităţi interesante! Este şi un moment favorabil pentru a vă întări influenţa în sânul familiei.

 

SCORPION: Astrele vă indică cumva mai vitali, solari şi autoritari. Ar fi indicat să vă orientaţi înspre activităţi ce presupun persuasiune şi fermitate în cele ce ţin de târguri sau de negocieri.

 

SĂGETĂTOR: Veţi dispune de o stare de spirit cumva mai volatilă şi mai oscilantă. Este o zi mai potrivită pentru odihnă şi destindere. În plan financiar se pot ivi unele oportunităţi forte de înavuţire.

 

CAPRICORN: Stelele zilei vă propun activităţi recreative alături de prieteni ori de cei apropiaţi. Este o zi bună pentru a vă reforma în plan lăuntric, pentru a vă regăsi pe sine, dar  şi pentru a vă extinde reţeaua de influenţă.

 

VĂRSĂTOR: Este un moment destul de bun în cele ce ţin de carieră. Starea voastră de sănătate va cunoaşte o stabilizare destul de fericită. Puteţi avea parte şi de unele evenimente ce par uşor cam obscure, ciudate.

 

PEŞTI: Veţi avea parte de spor în toate chestiunile ce ţin de învăţătură şi de evaluări. Este o zi favorabilă şi pentru călătorii şi relaxare. În chestiuni ce țin de prietenii se redă că puteţi beneficia de patronajul unei persoane influente.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *