E scris în stele – duminică, 26 mai 2024

Marcajul celest dominant al perioadei este redat de trecerea planetei Jupiter pe semnul zodiacal al Gemenilor. Energia acestei ipostaze astrologice ne va spori cu excelenţă toate trăsăturile care ţin de: vivacitate, isteţime, solaritate, inspiraţie, francheţe, omenie, onestitate, înţelepciune şi judecată echilibrată. Totodată, această poziţionare astrală ne va oferi o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în expresia calităţilor noastre spirituale, dar şi o elocvenţă superioară în prezentarea discursul intelectual, ideatic.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Înţelepciunea, onestitatea şi blândeţea vorbelor vă vor fi fantastice atuuri per ansamblul perioadei. Vi se mai relevă un falnic succes şi în cele ce ţin de examinări. Veţi mai primi şi o veste încântătoare care vă va însenina sufletul.

 

TAUR: Astrele vă preconizează, cu facilitate, o reuşită financiară uluitoare pentru următoarea perioadă. Este un moment potrivit şi pentru a vă descoperi şi dezvolta noi talente, abilităţi, aptitudini ori competenţe.

 

GEMENI: Veţi resimţi debutul unei perioade extraordinar de prilenice ce vă va oferi o plenitudine de beneficii în diverse domenii ale vieţii. Optimismul, pacea sufletească, jovialitatea, caritatea şi altruismul vă vor fi definitorii!

 

RAC: După o perioadă destul de furtunoasă, iată că se limpezeşte şi cerul vieţii voastre de norii cei furioşi, urmând evenimente cu adevărat mai faste. Se mai rezumă şi o superbă creativitate ce vă vă îmbogăţi sufletește!

 

LEU: Este o perioadă foarte benefică pentru reuniuni, întâlniri şi alte evenimente de ordin social sau recreativ. Puteţi câştiga şi amiciţia un bărbat matur cu putere şi influenţa, care vă va oferi unele căi de realizare publică.

 

FECIOARA: Vi se relevă o perioadă sub auspiciul unui succes social magnific ce vă va ridica în carieră! Este un moment bun pentru a tatona unele noi direcţii profesionale, precum şi pentru a vă cere partea leului în raporturile cu şefii!

 

BALANŢA: Astrele vă relevă o zi minunată pentru călătorii la drum lung. Se mai arată şi un succes grozav în cele ce ţin de vreo examinare, evaluare. Este o perioadă deosebit de favorabilă şi pentru a vă reconecta cu divinul!

 

SCORPION: În această perioadă puteţi rezolva cu brio orice postură ce ţine de vreun împrumut, un credit sau orice altă formă de asistenţă ori de ajutor de ordin financiar. Aştrii momentului mai prezintă şi o protecţie contra marilor accidente.

 

SĂGETĂTOR: Vi se relevă o perioadă extraordinar de fericită şi de împlinitoare în viaţa de cuplu. Este o etapă deosebit de fastă şi în chestiunile ce ţin de afaceri ori de alte tranzacţii. Veţi avea succes şi când discutăm de procese şi litigii.

 

CAPRICORN: Aştrii prezintă o îmbunătăţire substanţială a stării generale de sănătate. La locul de muncă vă veţi arăta extrem de capabili şi veţi obţine rezultate pe măsură. Raporturile cu colegii vă vor reliefa o natură chiar foarte amiabilă.

 

VĂRSĂTOR: Aveţi parte de o etapă promiţătoare şi aventuroasă în cele ce ţin de amor şi de romantism. Este şi o perioadă optimă și pentru acele doamne care îşi doresc un copil. Puteţi avea parte de un succes chiar înalt şi pentru speculaţii.

 

PEŞTI: Viaţa familială vă va oferi satisfacţie, afecţiune şi multă bucurie. Este o perioadă prielnică şi pentru a realiza schimbări semnificative legate de mediul şi de spaţiul domestic. Vi se mai rezumă şi o trăire afectivă cumva mai nostalgică.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *