E scris în stele – duminică, 6 august 2023

Aspectul celest dominant al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Berbec cu Soarele de pe Leu. Această poziţionare astrologică ne va oferi: bucurie, sensibilitate, spirit artistic, optimism, dar şi succes, spor, toleranţă, belşug şi justeţe. Este o zi fabuloasă pentru întâlniri şi planuri de ordin sentimental, pentru destindere şi relaxare, inspiraţie şi creativitate, fiind vorba de un moment celest avantajos care ne va aduce un zâmbet şi o doză foarte înaltă de încredere în sine!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine mai sentimentală şi mai protectivă faţă de cei din jur. Totodată, în iubire se arată şi o mare cucerire. Veţi avea succes şi la speculaţii.

 

TAUR: O femeie, probabil mai matură, vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Veţi dispune şi de o stare interioară, mentală cumva mai tihnită. Familia vă va oferi momente calde, frumoase şi conciliante.

 

GEMENI: Astrele vă indică o zi avantajoasă pentru întâlniri şi alte demersuri legate de prieteni şi amici. Veţi prezenta o judecată înţeleaptă şi profundă ce îi va impresiona pe cei din jur. Se arată şi unele veşti fericite.

 

RAC: În această zi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. Se mai arată și că puteţi avea parte de un noroc colosal în chestiuni ce ţin de bani şi de alte beneficii materiale.

 

LEU: Se relevă că veţi dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă. Veţi avea succes şi în chestiuni ce ţin de călătorii şi străinătate. Veţi fi şi mai joviali, plăcuţi, precum şi mai petrecăreţi.

 

FECIOARA: Astrele relevă că veţi avea un bun noroc la resursele apropiaţilor. Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Divinitate vă va ocroti de marile rele ale acestei zile.

 

BALANŢA: Se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate. Prietenii vă vor oferi unele circumstanţe extrem de favorabile pentru planurile voastre.

 

SCORPION: Veţi avea parte de o zi mai pozitivă în chestiuni ce ţin de starea generală de sănătate. În cele ce ţin de carieră se arată unele rezultate grozave ce vă vor obţine recunoaștere socială deplină. Veţi fi și foarte apreciaţi şi admiraţi.

 

SĂGETĂTOR: Astrele indică o zi favorabilă în chestiuni ce ţin de dragoste, precum şi în relaţia cu cei mai mici din familie. Se mai arată şi unele veşti plăcute şi un bun spor la drumuri şi la călătorii.

 

CAPRICORN: Se arată unele evenimente legate de casă ce vă vor oferi mai multă linişte şi împlinire sufletească. Veţi mai avea parte şi de un bun noroc la banii celorlalţi, dar şi de o protecţie împotriva marilor incidente sau accidente.

 

VĂRSĂTOR: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă. Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. În viaţa de cuplu, dar şi în afaceri, se arată evenimente ce vă vor conferi bucurie şi satisfacţie.

 

PEŞTI: Puteţi avea parte de o zi ceva mai prielnică în plan financiar. La locul de muncă veţi resimţi unele sentimente de împlinire şi satisfacție. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere importantă.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *