E scris în stele – duminică, 6 februarie 2022

Unghiul celest determinant al acestei zile este descris de către sextilul Lunii de pe Berbec cu Soarele de pe Vărsător. Această configuraţie astrală este una foarte fericită aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, noroc, bucurie, succes, armonie, belşug şi înţelegere. Acest aspect astrologic, îmbrăţişat cu mai multă speranţă şi încredere, poate fi cheia depăşirii mai tuturor impasurilor potenţiale ale zilei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta mai calzi, protectivi și romantici. Veți fi foarte apreciați și îndrăgiți de către cei din jur. Se arată şi unele evenimente şi activităţi mai recreative alături de prieteni.

 

TAUR: Veți fi ceva mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă mult mai profunzi şi mai milostivi în plan emoţional. În plan profesional se pot ivi unele ocazii ferme de ascensiune pe scara ierarhică.

 

GEMENI: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi acțiuni ce implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui protector. Mai se poate ivi şi o călătorie de bun augur sau o veste mai fericită.

 

RAC: Se arată o zi chiar foarte bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o bună măsură, mai toate ţintele propuse. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori de incidente.

 

LEU: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni ce presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru studiu ori pentru alte activităţi intelectuale. În cuplu se observă situaţii pozitive.

 

FECIOARA: Veţi avea o zi mai bună în plan material. Totodată, vă veţi reliefa mai ambiţioşi, mai practici şi mai realişti. La locul de muncă veţi munci mai inteligent şi veţi avea parte de reuşite categorice.

 

BALANŢA: Este o zi minunată pentru chestiuni ce implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a oferi ipostaze speciale în relaţia cu persoana dragă.

 

SCORPION: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru eficienţa şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

 

SĂGETĂTOR: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţie şi evenimente recreative. Astfel, puteţi da chiar şi o mică petrecere! În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală minunată. Veţi fi şi foarte creativi în gândire.

 

CAPRICORN: Se arată o zi cu înţelegere şi ajutor reciproc în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări în cămin. În cele ce ţine de bani, fiţi pe fază la unele oportunităţi bunicele de câştig.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi arăta mai isteţi, abili şi adaptabili. Veţi avea succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi dispune și de o natură vitală şi de o determinare deosebită.

 

PEŞTI: Vi se preconizează unele posibilităţi interesante de succes material. Aşadar, vor fi urma unele evenimente chiar bune legate de bani. Totodată, în această zi puteți întâmpina şi unele evenimente destul de ciudate, excentrice.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mai mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *