Nicolae-Florin Oancea și-a depus candidatura pentru mandatul de primar al Municipiului Deva, din partea PNL

Primarul în funcție al municipiului Deva, Florin Oancea, și-a depus astăzi, 16 august, candidatura pentru un nou mandat. Edilul șef al reședinței de județ candidează din partea Partidului Național Liberal. Oancea speră la o campanie electorală bazată pe idei și proiecte pentru Deva.

„Eu sper să fie o campanie pozitivă, adică pe proiecte. Pentru ca devenii să poată alege în cunoștiință de cauză. Există o ofertă destul de generoasă. Cred că sunt în jur de 14 candidați, deci devenii au de unde alege. Sugestia mea pentru contracandidați este să facă o campanie pozitivă, pe proiecte. Pentru că oamenii sunt sătui de scandal, de certuri, de bârfe, de intoxicări”, a declarat primarul Florin Oancea.

Partidul Național Liberal a depus candidaturile pentru funcţiile de consilieri PNL în cadrul Consiliului Local al Municipiului Deva. Alături de aceștia, Florin Oancea vrea să concretizeze proiectele începute în acest mandat scurt, în care au fost atrase peste 100 de milioane de euro din fonduri europene şi guvernamentale. Este cea mai mare sumă extra-bugetară atrasă vreodată de administraţia locală. De altfel, primarul a declarat că are pregătite proiecte mari pentru Deva, care vor fi finanțate tot din bugetul Uniunii Europene.

Ce voi face eu împreună cu echipa PNL-ului în următorii patru ani? În primul rând, voi finaliza toate proiectele pe care le-am început, fie pe fonduri europene (și sunt 32 de proiecte), fie pe fonduri guvernamentale cu finanțare fie pe PNDL-2, fie pe Compania Națională de Investiții și, bineînțeles, investițiile pe care le vom finaliza cu finanțare din bugetul local. Într-o altă ordine de idei, din luna ianuarie 2021 pe noua sesiune a exercițiului financiar bugetar al Uniunii Europene 2021 – 2027, avem deja pregătite câteva proiecte mari care vor fi finanțate din fondurile Uniunii Europene. Pentru municipiul Deva sunt alocate în următoarea sesiune bugetară 200 de milioane de euro. Și așa cum, în acest mandat scurt, am reușit să alocăm 100% din banii europeni care au fost repartizați pe regiunea 5 Vest, același lucru ne-am propus, împreună cu colegii mei, să facem în următorii patru ani. Deci pe cele 200 de milioane care sunt alocate pentru municipiul Deva, va trebui să generăm proiecte, iar proiectele respective să ducă la semnarea contractelor de finanțare și apoi, bineînțeles, implementarea acelor proiecte. Deci, cu gânduri bune, pozitive. Vreau să le mulțumesc încă o dată celor 6510 deveni care au semnat pentru Florin Oancea, candidat din partea PNL la Primăria Municipiului Deva. Sunt convins că numărul devenilor este mult mai mare dar din cauza restricțiilor cauzate de această pandemie, nu am putut să ajungem noi, cum ne-am fi dorit, la toți devenii. Le mulțumesc tuturor și îi rog să aibă încredere în mine pentru că Deva este un oraș frumos și dorința mea, dar nu doar a mea, ci a tuturor devenilor, este să ajungă un oraș strălucitor. Și va ajunge!” a încheiat Florin Oancea.

Lista candidaturilor pentru funcţiile de consilieri PNL în cadrul Consiliului Local Municipal Deva:

 1. Oancea Nicolae – Florin
 2. Pertui Ioan – Dorin
 3. Faur Irinel – Ioan
 4. Blendea Marius – Vasile
 5. Ilieș Florin
 6. Ludoșean Gheorghe
 7. Lasconi Aurica
 8. Iacob Petru – Florin
 9. Crainic Ioan
 10. Dronca Robert – Adrian
 11. Sav Nicu
 12. Iorga Ovidiu – Gabriel
 13. Visirin Florina – Doris
 14. Ardelean Nelu
 15. Magheru Rareș – Dan
 16. Stănilă Ioan
 17. Demeter Sorin – Marin
 18. Filip Denisiu – Nucu
 19. Alexe Carmen – Diana
 20. Jula Cornel
 21. Mătăsaru Ion
 22. Iacob Iolanda
 23. Morar Nicolae – Marcel
 24. Drăgulesc Dorel
 25. Grecu Marcel Georgeta
 26. Hangiu Laura – Manuela
 27. Tomesc Rodica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *