E scris în stele – Horoscop general chinezesc 2021

În data de 12 februarie vom marca noul an chinezesc, acesta fiind dedicat, din punct de vedere astrologic, Bivolului de metal. Această dublă ipostază, a bivolului din punct de vedere spiritual şi a metalului ca şi element, se va dovedi una foarte interesantă, aducând unele schimbări chiar importante şi speciale. Astfel, bivolul ne vorbeşte de noţiuni ce fac referinţă la: tenacitate, perseverență, organizare, rezistență, seriozitate, responsabilitate, ambiție, pragmatism și reușită, dar şi la: duritate, sobrietate, încăpățânare, avariție și inflexibilitate, iar metalul, in sens elementar, de teme ce ţin de capabilitate, determinare, rezistență, decisivitate și fermitate, dar, pe de altă parte, și de rigiditate și austeritate. Îmbinând aceste calități vom constata că acest nou an chinezesc este fundamental pentru demersuri şi iniţiative ce ţin îndeosebi de dezvoltarea noastră socio-profesională, dar și de cultivarea unor abordări, atitudini și valori mai practice și bine gândite în relațiile noastre publice și nu doar. Așadar, acest nou an, al maturității și al înțelepciunii, rezumă un moment de foarte bun augur în plan astral pentru a ne dărui total unor întreprinderi ambițioase sub raport social și profesional, pt ca, mai apoi, să avem parte de șansa, de oportunitatea obținerii acelor frumoase succese publice pe ca ni le dorim insistent și pe care le merităm pe deplin.

Pentru a vă afla zodia chinezească după an, vă rog să parcurgeţi tabelul prezentat în josul paginii.*

 

ŞOBOLAN: Este o perioadă în care vă veţi dovedi talentul şi capacitatea, impresionând puternic prin calităţile voastre. Se mai relevă şi o minunată izbândă în plan financiar care vă va împlini.

 

BIVOL: Se arată o etapă energică şi plină de viaţă! Veţi fi mai siguri pe sine, populari şi radianţi. Cu multă voinţă şi puţin noroc, veţi reuşi să obţineţi cam tot ceea ce vă doriţi de la viaţă.

 

TIGRU: Altruismul, bunătatea şi respectul faţă de cei din jur vă vor însoţi în acest răstimp. Este un moment fast pentru a încerca să vă depăşiţi defectele şi să căutaţi să fiţi oameni mai buni.

 

IEPURE: În acest interval vă puteţi aduce în concret o bună parte din visuri şi aspiraţii. Este un moment benefic pentru a vă asocia unor oameni sau grupări cu care împărtăşiti valori comune.

 

DRAGON: Va fi o etapă de mega succes în plan profesional! Veţi obţine reuşite impresionante şi veţi realiza paşi fermi în a vă atinge ţelurile scontate. Cei din jur vă vor privi cu respect şi admiraţie.

 

ŞARPE: Este o perioadă grozavă pentru studii şi alte chestiuni ce presupun o formă de aducaţie, dovedind competenţă şi abilitate. Este o perioadă pozitivă şi pentru călătorii în străinătate.

 

CAL: Veţi da dovadă de profunzime şi de tărie în plan interior. Totodată, ambiţia şi tenacitatea vă vor fi atribute esenţiale. Este un interval bun şi pentru câştiguri facile.

 

CAPRĂ: Este o etapă minunată în sfera cuplului, fiind animaţi de trăiri afective calde şi încântătoare. În cele ce ţin de afaceri, tranzacţii şi litigii, se arată că veţi avea parte de noroc.

 

MAIMUŢĂ: Se relevă o îmbunare semnificativă în privinţa stării de sănătate, fiind mai tari şi mai vitali. În chestiuni ce ţin de muncă se arată o perioadă productivă şi satisfăcătoare per total.

 

COCOŞ: În viaţa afectivă se reflectă o perioadă extrem de activă şi îmbucurătoare. Vă veţi distra şi veţi profita de micile plăceri ale vieţii. Cei ce îşi doresc un copil au semne foarte bune.

 

CÂINE: Vă puteţi dedica cu succes unor proiecte ce ţin de casă şi de latura domestică. Membrii familiei vă vor fi aproape şi vă vor aprecia eforturile. Vi se reliefează şi o natură mai nostalgică.

 

MISTREŢ: Căutaţi să socializaţi mai mult în această etapă. Veţi dovedi o minte ageră şi veţi veni cu unele idei geniale. Se arată un frumos succes în toate cele ce ţin de drumuri şi examinări.

 

 

 

* IMPORTANT: Cei născuți cam până în data de 20 ianuarie a fiecărui an, aparțin zodiei chinezești prezentate pentru anul anterior. Cei născuți cam în intervalul 20 ianuarie – 18 februarie vor trebui să realizeze o cercetare și din alte surse fidele, în conformitate cu anul lor de naștere drept reper, pentru a afla cu exactitate cărei zodiei chinezești aparțin: cea care corespunde anului lor de naștere din tabel ori cea care ține de anul anterior. Cei născuți cam după data de 18 februarie a fiecărui an, aparțin cu certitudine zodiei chinezești redate în tabel.

 

Surse imagini:

– foto articol: worthpoint.com

– tabel: themindsjournal.com

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.