Premieră la nivel județean. Containerele spălate cu un utilaj special

Municipiul Petroșani mai bifează o premieră județeană. Autoritățile locale au demarat procedura de spălare și dezinfectare a containerelor pentru deșeuri cu un utilaj special. Este primul utilaj de acest gen din întreg județul Hunedoara. Sănătatea cetățenilor și păstrarea unui mediu curat este o prioritate pentru Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

”Petroșani – primul oraș din județ unde se spală și dezinfectează containerele pentru deșeurile menajere. Pentru că sănătatea oamenilor este foarte importantă, și acum, mai mult ca oricând, trebuie să menținem curățenia în toate zonele din oraș pentru prevenirea răspândirii acestui virus periculos, am cerut societății care se ocupă de ridicarea deșeurilor menajere din municipiu să înceapă, cu noile și modernele utilaje, o acțiune de spălare și dezinfectare a containerelor și punctelor de colectare a deșeurilor menajere.  Acesta este singurul utilaj de acest gen din județul Hunedoara”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

De altfel, containerele menajere au fost spălate și dezinfectate de la începutul pandemiei de coronavirus. Tot la Petroșani s-a luat pentru prima dată decizia de a dezinfecta aceste obiecte purtătoare de microbi.

 

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *