E scris în stele – Horoscop general european 2021

Coordonatele astrologice centrale ale anului 2021 sunt exprimate de trei ipostaze astrologice deosebit de importante care ne vor influenţa cu autoritate valorile, ideile, atitudinile, acţiunile și parcursul pentru următorul ciclu.

Astfel, întâiul element analizat se referă la prezenţa planetei Saturn, mai cunoscută drept și Marele Malefic, per ansamblul anului, pe semnul zodiacal al Vărsătorului, domiciliul său tradițional diurn, tranzit celest ce ne vorbeşte de: idealism, progres social, inovativitate, revoluție tehnologică și schimbare radicală, cu toate efectele sale de rigoare, per general. Al doilea marcaj cercetat este oferit de tranzitul planetei Jupiter, supranumit și Marele Benefic, pe zodia Vărsătorului, întâia rundă până în data de 13 mai, iar, mai apoi, și în intervalul 28 iulie – 29 decembrie, reliefând ipostaze ce indică: progres, nonconformism, umanism, viziune și fraternitate. Cea din urmă, dar cu certitudine nu și cea mai puţin impresionantă, poziționare sesizată este este descrisă de tranzitul planetei Jupiter pe zodia Peștilor, în domiciliu său tradițional nocturn, în întâia etapă în intervalul 13 mai – 28 iulie, iar, mai apoi, și după data de 29 decembrie, prezenţă ce enunţă noţiuni care ţin de: creativitate, altruism, credință, sensibilitate, caritate și empatie.

Aşadar, privit dintr-o perspectivă astrologică holistică, anul 2021, mai ales în baza manifestărilor calitățile esențiale, arhetipale ale zodiei Vărsătorului, unele ce țin îndeosebi de ingeniozitate, receptivitate, originalitate, progres și inventivitate, ce vor marca forte, dominant și acest nou an, va fi unul al continuării strașnice și ferme a unor schimbări formidabile, chiar fantastice, mai sub toate planurile, care, per total, ne vor schimba accelerat, pe o scală chiar înaltă, dar și mai ales mai departe în anii ce vin, existența în mai bine! Prin urmare, și în acest nou an, luat prin prisma simbolurilor și a metaforelor ,,ghicitorii cerului”, văntul schimbării, al evoluției, al dezvoltării și al progresului va continua să bată energic, urmând, ca peste câțiva ani de acum înainte, să ne aducă o lume și o viață, într-o mare măsură, reînnoite, reîmprospătându-ne, curățindu-ne și reformându-ne, sub variate aspect, și pe noi, oamenii, în acest răstimp.

Acum să vedem succint ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Cam până spre finele primăverii, din nefericire, marile voastre planuri și aspirații pot cunoaște unele limitări semnificative. În vară puteți avea parte de șansa unor reușite profesionale cu adevărat uluitoare! Din toamnă puteți câștiga prietenia sau protecția unui personaj foarte influent și mărinimos.

 

TAUR: Din păcate, oarecum în întâiul semestru al anului vă puteți izbi de unele neajunsuri publice sau profesionale destul de substanțiale. Însă în vară astrele relevă că vă puteți aduce la îndeplinire cu succes o un vis extrem de important pentru voi! Spre finele anului puteți avea parte de o reușită majoră în carieră.

 

GEMENI: Cam până pe la finele primăverii nu vă sunt recomandate, în plan astrologic general, călătoriile în afara țării sau doar la mare distanță. În vară puteți avea parte de o doză mult mai înaltă de reușită în plan social și profesional. Spre sfârșitul anului veți cunoaște o evoluție spirituală înfloritoare.

 

RAC: Din nefericire, cam până prin primăvară puteți resimți unele încercări, dificultăți destul de severe ale sorții, destinului. Însă în vară astrele vă arată mult mai eliberați, dar, mai ales, și evoluați în plan spiritual și mental. Cam în a doua jumătate a anului veți beneficia de o susținere financiară chiar mulțumitoare.

 

LEU: În general cam până prin primăvară puteți avea parte de unele ipostaze generale mai încrâncenate și nesatisfăcătoare în viața de cuplu. În vară astrele relevă că veți fi protejați forte de către Divinitate împotriva marilor rele și a altor grozave greutăți. Din a doua jumătate a anului veți fi mai norocoși în afaceri!

 

FECIOARA: Ar fi de bun augur dacă ați încerca o abordare mai grijulie și atentă în planul sănătății măcar până prin primăvară. În vară viața voastră de cuplu va cunoaște o înflorire remarcabilă! În chestiunile ce țin de muncă, de job, astrele vă rezervă semne mult mai bune îndeosebi în al doilea semestru al anului.

 

BALANŢA: Din nefericire, puteți întâmpina unele probleme, dificultăți sau neajunsuri în relația cu proprii copii până prin primăvară. În vară vi se observă o remediere chiar spectaculoasă în planul general al sănătății. De prin toamnă veți beneficia de o situație extraordinar de fericită în viața voastră sentimentală.

 

SCORPION: Cam în întâia jumătate a anului vi se pot reliefa unele lezări destul de semnficative în cele ce țin de casă și de familie. În vară puteți beneficia de oportunitatea unui câștig speculativ chiar foarte îndestulător, îmbelșugat. De prin toamnă astrele vă relevă mai sensibili, romantici și chiar și nostalgici.

 

SĂGETĂTOR: Ar fi recomandat ca cel puțin până prin primăvară să dați dovadă de mult mai multă sârguință, implicare și dedicare în chestiuni ce țin de studiu și evaluări. În vară veți resimți mult mai multă dragoste, afecțiune și înțelegere din partea familiei! Din toamna vi se relevă și unele călătorii speciale.

 

CAPRICORN: Din păcate, cam în prima parte a anului puteți resimți unele blocaje destul de iritante în plan material, financiar. În vară vă veți reliefa mult mai alerți, concentrați și capabili în plan ideatic și comunicațional. Începând cam de prin toamna vă puteți câștiga unele competențe chiar deosebit de utile!

 

VĂRSĂTOR: V-aș recomanda ca, măcar până prin primăvară, să încercați să vă domoliți severitatea sau atitudinile melancolice spre a vă putea bucura cumva mai adevărat de viață. În vară se pare că astrele vă vor zâmbi larg când discutăm de bani și de resurse. De prin toamnă vi se relevă mult mai mult noroc și succes.

 

PEŞTI: Cam prima jumătate a anului vi se arată cumva mai neplăcută, cu mai multe griji și provocări per general. Însă în vară, situația se schimbă și veți avea parte de evenimente foarte fericite ce vă vor conferi încântare și multă voioșie. Oarecum de prin toamnă vă veți arăta mult mai altruiști, milostivi și inimoși.

 

Să nu uitaţi niciodată că astrele doar predispun, însă noi mereu dispunem!

 

Sursă foto articol: VectorStock.com

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *