Sporting Lisabona – Steaua: 0-0. De ce se teme Becali

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Sporting Lisabona, disputat, marţi, în deplasare, în turul play-off-ului Ligii Campionilor. Steliştii au evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Mihai Pintilii, din minutul 80.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, că este mulţumit de remiza echipei cu Sporting Lisabona, dar a apreciat că se teme că portughezii vor marca în returul de la Bucureşti.

„Sunt mulţumit de joc, de rezultat, dar nu de ghinion, ocaziile le-am avut noi. Mi-e teamă o echipă ca Sporting va marca gol la Bucureşti..numai dacă ne ajută Dumnezeu să nu primim gol, că atunci trebuie să dăm două, ei nu sunt de nebătut, cred că o putem învinge la Bucureşti, având publicul de partea noastră. L-am pierdut pe Pintilii, dar vine Budescu, vom avea mai multă calitate. Bucuria e că am păstrat şansele de calificare, ne calificăm acasă. Cu puţin noroc, avem şansă de a merge în grupe. E posibil să fie o cu totul altă echipă schimbată la Bucureşti, dar nu i-am văzut foarte, foarte periculoşi. Nu sunt de netrecut, nu sunt Barcelona, Real Madrid sau City, să zici că nu-i poţi bate. Au fost ocazii clare, la Alibec şi Enache, nu se supăra nimeni dacă era 2-0. Mai vin şi forţe într-o săptămână. Mai e Golofca, capătă şi el încredere, cred că era şi obosit”, a declarat Becali la Digisport.

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, marţi seară, că FCSB a obţinut un rezultat bun cu Sporting Lisabona şi speră ca în returul de pe Arena Naţională să reuşească accederea în grupele Ligii Campionilor.

„Important e că am reuşit un rezultat bun şi ne păstrăm şansa la retur. Budescu va intra de joi cu echipa, cred că va fi alături de noi la retur. Am avut o discuţie cu Teixeira aseara, mi-a spus că vrea sp joace, mi-a arătat că poate juca 90 de minute i a făcut-o foarte bine. Mi-a arătat că este jucător de caracter, la fel ca toţi băieţii. Pintilii este un jucător foarte important, sper ca în retur să nu se vadă absenţa lui din teren. Ne creem ocazii de a marca, nu am reuşit azi, dar sper să o facem la retur. Plecăm cu un rezultat bun, ne păstrăm şansa, mică, dar vom încerca să dăm totul în retur. În retur aştept să ne calificăm, stadionul să fie plin şi să facem o bucurie cu o calificare în grupele Ligii Campionilor”, a spus Dică.

Atacantul Denis Alibec a declarat, după meci, că Sporting Lisabona nu este un advesar „de speriat”, iar FCSB a demonstrat acest lucru în remiza din primul tur al play-off-ului Ligii Campionilor.

„Ne-am dorit foarte mult să nu piredem aici, puteam să şi marcăm, ne bucurăm că am obţinut un rezultat bun. Sperăm să reuşim la Bucureşti să trecem mai departe. Sporting nu e o echipă de speriat, s-a văzut acest lucru, cu această partidă le-am dat multora peste nas, celor din ţară, care nu credeau în noi. Ne facem de râs dacă ne prezentăm cu acel gazon pe Arena Naţională la retur”, a declarat Alibec la Sport.ro.

Returul va avea loc la 23 august.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *