E scris în stele – joi, 18 noiembrie 2021

Aspectul astrologic reprezentativ al zilei este înfăptuit de către opoziţia planetei Marte de pe Scorpion cu planeta Uranus, în retrogradare, de pe semnul zodiacal al Taurului. Acest indicator astrologic poate aduce: haos, nesupunere, imoralitate, excentricitate, insensibilitate, iraţionalitate, iresponsabilitate, precum şi alte ipostaze lezante. Este o zi în care trebuie să cultivăm, cu tact şi răbdare, sentimente şi atitudini cât mai rezonabile şi receptive faţă de cei din jur, spre a nu oferi ocazia desfăşurării necontrolate a acestui eveniment celest tumultuos.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de excese şi să fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin material. Există un oarecare risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

TAUR: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări, precum şi alte trăiri nefaste, cauzate de persoana de alături. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai atenţi.

 

 GEMENI: La locul de muncă veţi întâmpina unele situaţii ceva mai dificil de gestionat. Încercați ferm să vă dezvoltați capacitatea de adaptare la aceste provocări! Atenţie și la modul de conlucrare cu colegii!

 

RAC: În viaţa de cuplu pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată şi nu puneţi conflictelor ,,paie pe foc”. Optați să vedeţi situaţia, mai clar, şi din unghiul persoanei de alături.

 

LEU: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive cu putere vor încerca să vă pună beţe-n roate.

 

FECIOARA: Astrele indică o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări sau de călătorii. Fiţi mai diplomaţi în discurs!

 

BALANŢA: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

 

SCORPION: Încercaţi să căutaţi un echilibru, o armonie în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă în fața vieţii. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai radicală a persoanei dragi.

 

SĂGETĂTOR: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare şi dificile. Un bărbat va încerca să vă compromită în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

 

CAPRICORN: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unuia sau a mai multor prieteni. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe cu seninătate. Se pot revela şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

VĂRSĂTOR: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative pe plan profesional. Se poate arăta un conflict urât cu şefii sau o pierdere a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele probleme familiale.

 

PEŞTI: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat vreun drum lung, amânaţi-l sau, măcar, încercaţi să fiţi ceva mai atenţi în voiaj. Vă pot parveni, de la depărtare, şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.