E scris în stele – joi, 19 august 2021

Ipostaza celestă principală a zilei este redată de către conjuncţia lui Mercur cu Marte de pe zodia Fecioarei. Acest eveniment astral problematic ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, neatenţie, impulsivitate, nesinceritate şi negativism. Cea mai bună metodă de echilibrare a acestor tendinţe primejdioase ale zilei stă în dezvoltarea şi expresia unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se pot manifesta unele probleme mai serioase legate de starea voastră de sănătate, aşadar menajaţi-vă mai consistent! La locul de muncă puteți fi cumva mai superficiali, tăioşi şi aspri, relaţionând destul de dificil cu colegii.

 

TAUR: În dragoste se arată o zi destul de complicată. Puteţi intra în discuţii în contradictoriu cu persoana pe care o plăceţi, reliefând și o atitudine aparent mai abrazivă în raport cu aceasta.

 

GEMENI: Nu este o zi recomandată pentru a plănui sau efectua modificări semnificative legate de viaţa domestică, familială. Comunicarea cu părinţii vă poate rezerva un minus pentru această zi.

 

RAC: Puteţi prezenta o atitudine mentală mai agresivă, putându-i leza, prin vorbe grele, pe ceilalţi. Este o zi cam nefastă pentru învăţare, dar şi pentru evaluări. Sunt semne astrale cam nefavorabile şi pentru călătorii.

 

LEU: Se preconizează o zi cu pierderi în plan financiar. Puteţi avea parte și de unele discuţii sau negocieri neproductive legate de obiectivele voastre materiale. Vă puteţi aduce în practică şi unele abilităţi sau talente cu iz marţial.

 

FECIOARA: Vă veţi arăta mai duri, luptători şi colerici! Îi veţi domina pe cei din jur prin intermediul spiritului vostru combativ şi vă veţi prezenta cumva mai tranşanţi în treburile cotidiene.

 

BALANŢA: Este o zi chiar nepotrivită pentru a vă dedica unor demersuri sau afaceri mai subtile, prin urmare lăsaţi aceste chestiuni mai discrete pentru o altă zi. Unele persoane mai invidioase vă pot bârfi săţios.

 

SCORPION: Este un moment cam nefavorabil pentru a participa la reuniuni ori alte tipuri de întâlniri de socializare. Totodată, în această zi puteţi cunoaşte o persoană vicleană faţă de care veţi nutri un sentiment de suspiciune.

 

SĂGETĂTOR: Aveţi parte de o zi cam inoportună pentru treburi de ordin social. Se poate ivi o discuţie conflictuală cu şeful sau o veste destul de negativă din punct de vedere profesional.

 

CAPRICORN: Deţineţi aspectări problematice pentru călătorii, dar şi pentru relaţionarea cu persoanele aflate la mare distanţă. Vă pot parveni şi unele veşti îngrijorătoare ce vă pot prejudicia semnificativ.

 

VĂRSĂTOR: Se poate ivi o destabilizare, o hazardare în raport emoţional şi mental. Puteţi resimţi şi un nespor semnificativ în plan material. Aveți parte şi de un minor de risc de accidente ori de incidente, deci fiţi ceva mai atenţi!

 

PEŞTI: În viaţa amoroasă puteţi avea parte de o comunicare ceva mai tensionată şi abruptă cu persoana de cuplu. Puteți avea parte şi de unele provocări cam dure în afaceri, dar şi în chestiuni ce ţin de litigii.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *