E scris în stele – joi, 24 iunie 2021

Unghiul astral principal al zilei este redat de opoziţia lui Venus de pe Rac cu planeta Pluton, în retrogradare, de pe Capricorn. Această configuraţie astrologică este una destul de nefastă, putând aduce dificultăţi în sfera relaţională şi în cea afectivă. Aşadar, acest indicator celest ne poate vorbi de: imoralitate, asprime, insensibilitate, furie, indolenţă. Cele mai predispuse persoane către influenţa vicioasă a acestui aspect astral sunt femeile, îndeosebi acelea mai tinere.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin ori de un părinte. Fiţi mai atenţi în treburile profesionale, deoarece unele personaje abuzive şi cu putere vor încerca să vă pună beţe-n roate.

 

TAUR: Astrele vă indică o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări ori de călătorii. Fiţi mai diplomaţi în discurs!

 

GEMENI: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele vă pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

 

RAC: Încercaţi să căutaţi un echilibru, o armonie în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă în fața vieţii. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai radicală a persoanei dragi.

 

LEU: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare, dificile. O femeie mai tânără va încerca să vă compromită în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

 

FECIOARA: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unor prieteni apropiați. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe cu seninătate. Se pot revela şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

BALANŢA: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative pe plan profesional. Se poate ivi un conflict dur cu şefii sau o pierdere a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele probleme familiale.

 

SCORPION: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum mai lung, amânaţi-l sau măcar încercaţi să fiţi ceva mai atenţi la drum. Vă pot parveni, de la mare depărtare, şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

SĂGETĂTOR: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de excese şi să fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin material. Există un oarecare risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

CAPRICORN: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări, precum şi alte ipostaze mai nefaste, cauzate de persoana de alături. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai calculați.

 

VĂRSĂTOR: La locul de muncă puteți întâmpina unele posturi ceva mai dificil de gestionat. Fiți mai atenți și la modul de conlucrare cu colegii! Se mai pot prezenta și unele probleme de sănătate de tip cronic.

 

PEŞTI: În viaţa de cuplu pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată şi nu puneţi conflictelor ,,paie pe foc”. Încercaţi să vedeţi și probleme de cuplu, mai clar, şi din unghiul persoanei dragi.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *