E scris în stele – joi, 25 noiembrie 2021

Aspectul astral principal al zilei este descris de către trigonul Lunii de pe zodia Leului cu Soarele de pe semnul celest al Săgetătorului. Această configuraţie astrală este una chiar foarte fericită, aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, bucurie, succes, fericire, belşug şi înţelegere. Luminariile indică şi un moment astrologic favorabil pentru a aduce ori a împlini o apropiere mai tandră şi mai receptivă faţă de nevoile şi năzuinţele afective ale persoanei dragi.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Iubirea, buna dispoziţie şi zâmbetul vă vor anima ziua. Veţi impresiona persoana iubită prin romantismul şi şarmul personal. Puteţi primi şi unele veşti trăsnet de la depărtare. Este o zi frumoasă pentru călătorii.

 

TAUR: Vă veţi prezenta mai sentimentali, dar şi mai conservatori în principii şi atitudini. Se mai relevă și o foarte bună înţelegere în plan familial. Mai puteţi avea parte şi de un succes financiar consistent ce nu ţine de propria muncă.

 

GEMENI: Veţi fi mai inspiraţi şi intuitivi pe parcursul zilei. Comunicarea cu cei din jur se va realiza într-un sens afectiv, bazat pe înţelegere şi armonie. Este o zi minunată în sfera cuplului, precum şi în afaceri şi în chestiuni de ordin legal.

 

RAC: Puteţi avea parte de un spor ceva mai bunicel în plan financiar. La locul de muncă vă veţi arăta foarte harnici şi descurcăreţi, câştigând respectul colegilor. Se mai relevă şi o remediere semnificativă în cele ce ţin de sănătate.

 

LEU: Veţi reliefa o natură mai sensibilă, visătoare şi artistică. Este o perioadă propice pentru demesuri de ordin idealist. În dragoste puteţi avea parte de o splendidă cucerire! Este o zi de bun augur şi pentru activităţi speculative.

 

FECIOARA: În această zi vă veţi prezenta mai altruişti şi veţi empatiza cu persoanele aflate într-o postură mai gravă. Puteţi obţine şi suportul unui bărbat cu autoritate din familie. Este un moment bun pentru lucrări ce ţin de casă.

 

BALANŢA: Veți fi mai idealişti, dar și mai moderni şi umanitari în concepţii. Se mai relevă şi o apropiere cumva mai sensibilă faţă de prieteni. Veţi dispune de o judecată limpede şi creativă, emiţând unele idei chiar geniale.

 

SCORPION: Astrele vă relevă o zi destul de avantajoasă în plan social. Este o zi indicată pentru a vă cultiva şi potenţa calităţile, aptitudinile şi competenţele. Se mai poate ivi şi o colosală oportunitate de succes financiar!

 

SĂGETĂTOR: Este o zi a filosofării şi a unor gânduri şi idei ceva mai sofisticate. Puteţi avea parte de un oarecare noroc la drum. Vitalitatea, încrederea de sine, optimismul şi solaritatea vă vor însoţi pe tot parcursul zilei.

 

CAPRICORN: Vă veți arăta mai echilibrați sub raport lăuntric. Este o perioadă indicată pentru repaus şi odihnă. Se mai relevă şi o victorie împotriva uneltirilor duşmanilor secreţi. Sănătatea vă va oferi semne ceva mai bune.

 

VĂRSĂTOR: În plan marital se preconizează o zi sub auspiciul tandreţii şi al romantismului. Puteţi avea parte şi de întâlniri sau alte evenimente relaxante alături de prieteni. Încercaţi să vă doriţi ceva mai mult de la viaţă!

 

PEŞTI: Vi se arată o relaţionare mai favorabilă cu colegele de job. Se mai reliefează şi o minoră îmbunătățire în planul sănătăţii. În carieră puteţi avea şansa unei reuşite profesionale chiar titanice. Se mai prezintă şi un câştig în planul reputaţiei.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *