E scris în stele – joi, 27 octombrie 2022

Aspectarea astrală centrală a zilei este evidenţiată de trigonul lui Mercur de pe Balanță cu Marte de pe Gemeni. Expresia acestui unghi celest este una deosebit de constructivă, conturând noţiuni ce ţin de: mobilitate, fluiditate, asertivitate, reuşită, determinare, persuasivitate, adaptabilitate, dinamism, dar şi de acuitate intelectuală și comunicațională. Astfel, astrele rezumă o zi potrivită pentru demararea energică a unor acţiuni şi activităţi îndrăzneţe sau chiar temerare.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se arată o zi de mare succes în cele ce ţin de afaceri, contracte, înţelegeri şi târguieli. În viaţa de cuplu vi se reflectă o abordare ceva mai raţională. Se mai arată și că veţi dispune de o doză forte de concentrare mentală.

 

TAUR: Sănătatea vă va oferi unele semne importante de îmbunătăţire. La job vă veţi achita de sarcini într-un mod abil, isteţ şi rapid. Puteţi realiza şi unele venituri frumoase în plan financiar, material.

 

GEMENI: Puteţi reliefa o natură mai spontană în chestiunile ce țin de amor. Comunicarea afectivă se va realiza mai natural şi cu francheţe. Vă veţi manifesta mai viteji, determinaţi şi cu mai multă încredere de sine.

 

RAC: Comunicarea cu membrii familiei vă va aduce un plus în plan afectiv în această zi. Este un moment prielnic și pentru a realiza schimbări în cămin. Aveţi parte de o zi benefică şi pentru regenerarea emoţională.

 

LEU: Vă veţi arăta foarte inteligenţi, elocvenţi şi superiori în discursul intelectual al zilei. Este o zi deosebit de fastă și pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni, câştigând, de altfel, respectul acestora.

 

FECIOARA: Astrele vă rezumă o zi prielnică pentru discuţii şi negocieri legate de bani. Vă mai puteţi dezvolta şi unele talente de ordin intelectual. Totodată, şi în planul carierei indiciile celeste vă sunt pozitive.

 

BALANŢA: Veţi fi mai comunicativi, sociabili şi cu un aer mai dezinvolt, însă şi oarecum mai duali şi inconstanţi. Aveţi parte şi de aspectări astrologice minunate pentru studiu şi evaluări.

 

SCORPION: În această zi puteți fi mai preocupaţi de studii ascunse şi de alte chestiuni ce au o aură uşor mai ocultă, enigmatică. Veţi resimți emoţii pozitive şi veţi obţine şi un succes clar în chestiuni de ordin material.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi fantastică pentru evenimente alături de prieteni, înţelegerea cu aceştia bazându-se pe o relaţionare activă şi dinamică. Vi se mai arată şi o zi fantastică în amor, precum şi în treburi ce ţin de afaceri sau de tranzacţii.

 

CAPRICORN: Puteţi tatona cu succes unele interesante posibilităţi de avansare profesională. Veţi avea parte şi de o doză semnificativă de notorietate. În legătura cu sănătatea, indiciile par a vă fi ceva mai prielnice, favorabile.

 

VĂRSĂTOR: Veţi manifesta o flexibilitate deosebită în plan mental, intelectual, ideatic. Vi se mai poate reliefa chiar şi o revelaţie de ordin spiritual. În iubire, dar şi la distracţii, vi se arată trăiri fericite.

 

PEŞTI: Vă puteţi rezolva un împrumut sau o altă formă de creditare. Aveţi grijă la unele riscuri de incidente de transport! În relaţia cu membrii familiei, evenimentele astrale ale zilei vă vor oferi o bună satisfacție.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *