E scris în stele – joi, 29 aprilie 2021

Marcajul astral principal al zilei este oferit de către sextilul Lunii din Săgetător cu planeta Saturn din Vărsător. Poziţia celestă prezentată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi ne va oferi oportunitatea unor succese impresionante ce ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, care, mai apoi, vor avea parte de şanse ridicate de reuşită în sfera practică a existenţei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă pot parveni unele veşti încântătoare de la mare distanţă. Totodată, este o zi chiar favorabilă şi pentru călătorii. Se mai prezintă şi şansa aducerii în plan concret a unui deziderat mai vechi.

 

TAUR: Vi se poate ivi o reuşită superbă în plan financiar. Veţi manifesta şi trăiri emoţionale mult mai intense şi creative. Planul social al zilei vă indică ca având parte de o izbândă pur şi simplu admirabilă.

 

GEMENI: Astrele vă relevă o zi fructuoasă pentru contracte şi alte înţelegeri. Totodată, în cele ce ţin de cuplu se vor arăta satisfacţii deosebite. Este o zi fastă şi pentru colaborări serioase cu persoane aflate la mare depărtare.

 

RAC: La locul de muncă veţi reliefa o aură de simpatie şi de armonie. Se mai relevă şi unele progrese semnificative în privinţa sănătăţii. Puteţi beneficia şi de un împrumut, o creditare sau de un alt tip de aranjament financiar.

 

LEU: Veţi avea parte de o zi numai bună pentru distracţie şi recreere. Se mai arată şi unele ipostaze sublime în viaţa sentimentală. Raporturile de afaceri şi cele ce ţin de contracte se vor dovedi serioase şi stabile.

 

FECIOARA: Este o zi nemaipomenită pentru a dispune unele reamenajări legate de  casă. Familia vă va oferi o deosebită satisfacţie per ansamblul acestei zile. La locul de muncă competenţa voastră îi va impresiona pe colegi.

 

BALANŢA: Aveţi parte de o grozavă susţinere astrală în plan intelectual şi comunicaţional. Veţi avea parte de succes şi când discutăm de călătorii. Raporturile sentimentale vor cunoaşte o ancorare, un angajament serios.

 

SCORPION: Vi se poate ivi o oportunitate minunată de reuşită financiară. Vă mai puteți cultiva cu succes și unele talente de ordin artistic sau estetic. Este un moment potrivit pentru a vă consolida relaţia cu o persoană matură din familie.

 

SĂGETĂTOR: Bucuria, popularitatea, vitalitatea şi succesul vă vor încununa ziua. Veţi afişa o atitudine delicată şi înțelegătoare în discursul acestei zile. Este o zi prielnică şi pentru evaluări ori alte activităţi asemănătoare.

 

CAPRICORN: Astrele vă propun o mai fină analiză de sine, fiind preconizată o zi utilă pentru introspecţie. Mai puteți manifesta și o inspirație creativă cu adevărat remarcabilă. Se mai poate reliefa şi o reuşită financiară.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi benefică pentru evenimente publice. Vă puteţi baza pe susţinerea certă a unei prietene bune. Seriozitatea, discreţia, responsabilitatea şi pragmatismul vă vor însoţi pe parcursul zilei.

 

PEŞTI: Aveţi parte de un moment splendid pentru ipostaza carierei, a reuşitei sociale, putându-se anunţa chiar şi o promovare. Starea voastră de sănătate va face paşi încurajatori înspre remediere.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *