E scris în stele – joi, 29 februarie 2024

Evenimentul ceresc major al zilei este înfăţişat de conjuncţia Soarelui cu planeta Saturn de pe semnul zodiacal al Peștilor. Energia acestei poziţionări astrologice este una destul de tensionată, putând reliefa ipostaze destul de dificile ce conduc la: blocaje, maliţiozitate, încăpăţânare, nefericire şi lipsă de încredere în sine. Modalitatea cea mai clară de ,,îndulcire” a acestui marcaj celest mai dur stă în manifestarea şi dezvoltarea unor trăsături pozitive ce ţin de: disciplină, seriozitate, maturitate, omenie, nobleţe şi demnitate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi puteţi resimţi unele blocaje şi tensionări destul de severe. Căutaţi să vă ,,înarmaţi” cu mai multă tenacitate şi încredere de sine. Indiferent de obstacole, alegeţi să îi susţineţi pe cei din jur.

 

TAUR: Planurile realizate în ultima perioadă vor cunoaşte un regres semnificativ. Se mai pot evidenţia şi câteva neînţelegeri mai serioase cu unii dintre prieteni. Nu vă bazaţi prea mult pe susţinerea apropiaţilor.

 

GEMENI: Va trebui să faceţi faţă unor zvonuri mai răutăcioase ce vă vor afecta imaginea publică. Relaţia cu superiorii va cunoaşte unele neajunsuri. Pot apărea şi unele neînţelegeri cu părintele de gen opus.

 

RAC: Puteţi avea parte de o criza de ordin spiritual, de credinţă. Căutaţi să aveţi încredere în planul Divinităţii pentru voi! Nu este o zi favorabilă pentru examinări. Feriţi-vă şi de pericole la drum.

 

LEU: Câteva întâmplări mai nefaste vă pot strica starea de spirit. Căutaţi să nu vă împrumutaţi în această zi. Vi se pot reliefa şi unele potenţiale incidente sau accidente, deci fiţi ceva mai prevăzători.

 

FECIOARA: Ar fi chiar indicat să evitaţi afacerile şi tranzacţiile majore în această zi. Pot apărea şi unele probleme cu legea. În viaţa de cuplu se pot ivi unele tensionări severe, aşadar optaţi pentru o atitudine mai îngăduitoare.

 

BALANŢA: Puteţi avea parte de unele conflicte cu colegii de la job. Vă este recomandat să nu amplificaţi aceste disensiuni. Fiţi mult mai grijulii în privinţa stării de sănătate, ferindu-vă de orice tip de excese.

 

SCORPION: Vă puteţi afla în centrul unei chestiuni destul de nepopulare. Nu este o zi propice urmăririi unor aventuri pasionale. În privinţa copiilor se pot prezenta unele dezamăgiri semnificative.

 

SĂGETĂTOR: Veţi dispune de o stare afectivă cumva mai neplăcută. Ar fi recomandat să trataţi raporturile familiale într-un mod cât mai rezonabil, pentru a nu aduce în prim plan unele discuţii toxice. Nu faceţi modificări în casă!

 

CAPRICORN: Stresul şi oboseala vă pot afecta randamentul acestei zile. Nu este o zi avantajoasă pentru decizii importante. Mai multă atenţie şi la călătorii pe distanţe scurte. Nu intraţi în conflicte fără sens!

 

VĂRSĂTOR: Pot apărea unele pierderi de bunuri ori valori. Vă puteţi lovi de unele dificultăţi de ordin financiar, astfel căutaţi o să fiţi mai chibzuiţi. Nu vă folosiţi talentele şi capacităţile înspre obiective negative!

 

PEŞTI: Puteţi reliefa o latură mai dură şi suspicioasă. Ar fi bine să vă controlaţi orice manifestare mai discutabilă. Deşi este o zi cumva mai ,,întunecată”, în curând ,,va răsări soarele şi pe strada voastră”.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *