E scris în stele – joi, 3 noiembrie 2022

Aspectul astral principal al zilei este descris de trigonul Lunii de pe Pești cu Soarele de pe Scorpion. Această configuraţie astrologică este una chiar foarte fericită aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, bucurie, succes, fericire, belşug şi înţelegere. Astfel, astrele indică şi un moment foarte favorabil pentru a aduce ori a împlini o apropiere mai tandră şi mai receptivă faţă de nevoile şi năzuinţele afective ale persoanei iubite.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi prielnică pentru a vă amplifica bunele energii de ordin emoţional, spiritual. Veţi resimți emoţii pozitive şi veţi obţine şi un succes clar în chestiuni de ţin de bani şi resurse.

 

TAUR: Dacă plănuiţi unele evenimente sociale, acestea vor prezenta, foarte probabil, rezultatul scontat. Vi se mai arată şi o zi fantastică în cuplu, în dragoste, precum şi în treburi ce ţin de afaceri sau contracte.

 

GEMENI: Vi se preconizează o zi cu întâmplări şi evenimente de bun augur în plan profesional. Veţi obţine și respectul şi admiraţia superiorilor de la job. În legătura cu sănătatea indiciile par a vă fi ceva mai liniştitoare.

 

RAC: Aveţi parte de o zi fabuloasă pentru studiu şi alte chestiuni ce implică o doză înaltă de concentrare intelectuală. Este o zi fastă și pentru călătorii şi evoluţie spirituală. În amor vi se arată evenimente fericite.

 

LEU: Este o zi destul de bună în plan afectiv. Puteţi obţine şi un mic succes financiar. În relaţia cu membrii familiei, vi se arată o fericită înțelegere și satisfacție. Este o zi prielnică și pentru munci domestice.

 

FECIOARA: Astrele vă indică o zi cu tandreţe, afecţiune şi sensibilitate în viaţa romantică. Veţi avea succes şi în afaceri. Se mai arată că veţi dispune şi de o doză bună de concentrare mentală.

 

BALANŢA: Vi se relevă o minunată îmbunătățire în planul sănătății. La locul de muncă totul va decurge în ordine. Puteţi realiza şi unele venituri frumoase în plan financiar.

 

SCORPION: Vi se arată o zi cu şansă şi satisfacţii în viaţa amoroasă. Este o zi favorabilă și pentru acele doamne care îşi propun să ofere lumii un copil. Vă veţi manifesta cumva mai radianţi şi cu mai multă încredere în sine.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi fastă pentru a vă apropia, în plan afectiv, de membrii familiei. Amenajările ce ţin de cămin vor fi de un real succes. Aveţi parte de o zi benefică şi pentru regenerare emoţională.

 

CAPRICORN: Veţi reliefa o stare de spirit ceva mai plăcută şi vă veţi adapta relativ rapid la orice circumstanţă. Este o zi foarte fastă și pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni, câştigând aprecierea acestora.

 

VĂRSĂTOR: Aveţi parte de aspectări astrale cu spor în chestiuni ce ţin de bani. Totodată, şi în planul carierei indiciile celeste vă sunt susţinute, reliefându-se o reuşită profesională chiar importantă.

 

PEŞTI: Vă veţi arăta mai sensibili, visători şi romantici. Aveţi parte şi de aspectări astrologice minunate pentru studiu şi evaluări, putând repurta un veritabil succes. Puteți primi și unele veşti încântătoare.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *