E scris în stele – luni, 1 noiembrie 2021

Aspectul astrologic esențial al zilei este oferit de către trigonul lui Mercur de pe Balanță cu Jupiter de pe Vărsător. Această poziţionare astrologică ne va oferi: inspiraţie, viziune globală, precum și o impecabilă intuiţie. Este un aspect celest ce ne îndrumă, într-un mod cu totul natural, spre cercetare intelectuală, spirituală, dar şi ocultă, precum şi spre sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă sau unele abordări de ordin literar. Per ansamblu, energia acestei aspectări a corpurilor cereşti are menirea de a ne apropia de scopul spiritual al existenţei fiecăruia, al evoluţiei noastre aflate dincolo de dimensiunea aparenţelor lumii moderne triviale, în cea a sufletului şi a eternului divin.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie respectate. Prietenii vă vor oferi unele circumstanţe extreme de favorabile pentru planurile voastre.

 

TAUR: Veţi avea o zi mai prielnică în chestiuni ce ţin de starea generală de sănătate. În cele ce ţin de carieră se arată rezultate grozave ce vă vor obţine o reuşită tactică. Veţi fi foarte apreciaţi şi admiraţi.

 

GEMENI: Astrele indică o zi favorabilă în chestiuni ce ţin de dragoste şi de relaţia cu cei mici din familie. Se mai arată şi unele veşti plăcute şi un bun spor la călătorii, precum şi un moment foarte avantajos pentru evoluţie spirituală.

 

RAC: Se relevă unele întâmplări în familie ce vă vor oferi mai multe linişte şi împlinire sufletească. Veţi mai avea parte şi de un foarte bun noroc la banii celorlalţi, dar şi o protecţie împotriva marilor incidente sau accidente.

 

LEU: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă. Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. În viaţa de cuplu, dar şi în afaceri şi alte înţelegeri, se arată evenimente ce vă vor oferi bucurie şi deschidere interioară.

 

FECIOARA: Veţi avea parte de o zi ceva mai spornică în plan financiar. La locul de muncă veţi resimţi unele sentimente de împlinire şi înţelegere. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere importantă.

 

BALANŢA: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine mai sentimentală şi mai protectivă faţă de cei din jur. Totodată, în iubire se arată şi o mare cucerire. Veţi avea succes şi la speculaţii.

 

SCORPION: O persoană isteaţă vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Veţi dispune de o stare interioară, mentală cumva mai tihnită. Familia vă va oferi momente calde, frumoase şi conciliante.

 

SĂGETĂTOR: Astrele indică o zi avantajoasă pentru întâlniri şi alte demersuri legate de prieteni şi amici. Veţi reliefa o judecată înţeleaptă şi profundă ce îi va fermeca pe cei din jur. Se mai pot ivi şi unele veşti fericite.

 

CAPRICORN: În această zi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. Se mai arată că puteţi avea parte de un noroc colosal în cele ce ţin de bani şi de alte beneficii materiale.

 

VĂRSĂTOR: Astrele preconizează că veţi dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă. Veți avea parte de succes și în chestiuni ce ţin de lungi călătorii. Veţi fi şi mai joviali, mai plăcuţi, precum şi mai petrecăreţi.

 

PEŞTI: Se relevă că veţi avea parte de un bun noroc la resursele apropiaţilor. Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Divinitate vă va ocroti forte de marile rele ale acestei zile.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.