E scris în stele – luni, 13 martie 2023

Aspectul celest determinant al zilei este redat de trigonul Lunii de pe Scorpion cu Soarele de pe Pești. Această poziţionare astrologică ne oferă: bucurie, sensibilitate, spirit artistic, optimism, dar şi succes, spor, toleranţă, belşug şi justeţe. Este o zi fabuloasă pentru întâlniri şi planuri de ordin sentimental, pentru destindere şi relaxare, inspiraţie şi creativitate, fiind vorba de un moment celest benefic care ne va aduce un zâmbet şi o doză foarte înaltă de încredere în sine!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele relevă că veţi avea un bun noroc la resursele apropiaţilor. Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Divinitate vă va ocroti de marile rele ale acestei zile.

 

TAUR: Vi se arată o zi mai sensibilă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate. Prietenii vă vor oferi unele circumstanţe extrem de favorabile pentru planurile voastre.

 

GEMENI: Veţi avea o zi mai prielnică în chestiuni ce ţin de starea generală de sănătate. În ceea ce ţine de carieră, se arată rezultate grozave ce vă vor obţine o reuşită tactică. Veţi fi foarte apreciaţi şi admiraţi.

 

RAC: Astrele indică o zi favorabilă în chestiuni ce ţin de dragoste, precum şi în relaţia cu cei mai mici din familie. Se mai arată şi unele veşti plăcute şi un bun spor la drumuri şi călătorii.

 

LEU: Vi se arată unele episoade legate de casă ce vă vor oferi mai multă linişte şi împlinire sufletească. Veţi mai avea şi de un bun noroc la banii celorlalţi, dar şi de o protecţie împotriva marilor incidente sau accidente.

 

FECIOARA: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă. Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. În viaţa de cuplu, dar şi în afaceri, se arată evenimente ce vă vor conferi bucurie şi satisfacţie.

 

BALANŢA: Veţi avea parte de o zi ceva mai prielnică în plan financiar. La locul de muncă veţi resimţi unele sentimente de împlinire şi înţelegere. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere importantă.

 

SCORPION: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine mai sentimentală şi mai protectivă faţă de cei din jur. Totodată, în iubire se arată şi o mare cucerire. Veţi avea succes şi la speculaţii.

 

SĂGETĂTOR: O femeie, probabil mai matură, vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Veţi dispune şi de o stare interioară, mentală cumva mai tihnită. Familia vă va oferi momente calde, frumoase şi conciliante.

 

CAPRICORN: Astrele indică o zi avantajoasă pentru întâlniri şi alte demersuri legate de prieteni şi amici. Veţi prezenta o judecată înţeleaptă şi profundă ce îi va fermeca pe cei din jur. Se arată şi unele veşti fericite.

 

VĂRSĂTOR: În această zi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. Se mai arată că puteţi avea parte de un noroc colosal în chestiuni ce ţin de bani şi de alte beneficii materiale.

 

PEŞTI: Se relevă că veţi dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă. Veţi avea succes şi în chestiuni ce ţin de călătorii şi străinătate. Veţi fi şi mai joviali, plăcuţi, dar şi mai petrecăreţi.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *