E scris în stele – luni, 17 august 2020

Aspectarea astrală centrală a zilei este evidenţiată de trigonul lui Mercur din Leu cu Marte din Berbec. Expresia acestui unghi celest este una deosebit de constructivă, conturând noţiuni ce ţin de: mobilitate, fluiditate, asertivitate, reuşită, determinare, persuasivitate, adaptabilitate, dinamism, dar şi de acuitate verbală şi intelectuală. Astfel, astrele rezumă o zi potrivită pentru demararea energică a unor acţiuni şi activităţi îndrăzneţe sau chiar temerare.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi reliefa o natură mai spontană în chestiunile ce țin de amor. Comunicarea afectivă se va realiza mai natural şi cu francheţe. Vă veţi manifesta mai viteji, determinaţi şi cu mai multă încredere de sine.

 

TAUR: Relaţionarea şi comunicarea cu membrii familiei va fi un plus al acestei zile. Este un moment prielnic pentru a realiza unele schimbări în cămin. Aveţi parte de o zi benefică şi pentru regenerarea emoţională.

 

GEMENI: Vă veţi arătă foarte inteligenţi, elocvenţi şi superiori în discursul intelectual al zilei. Este o zi foarte fastă pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni, câştigând, de altfel, respectul acestora.

 

RAC: Astrele rezumă o zi prielnică pentru discuţii şi negocieri legate de bani. Vă mai puteţi dezvolta şi unele talente de ordin intelectual. Totodată, şi în planul carierei indiciile celeste vă sunt susţinute, reliefându-se un deosebită reușită.

 

LEU: Veţi fi mai comunicativi, sociabili şi cu un aer mai dezinvolt, însă şi oarecum duali şi inconstanţi. Aveţi parte şi de aspectări astrologice minunate pentru studiu şi evaluări, putând repurta un veritabil succes.

 

FECIOARA: În această zi veţi fi mai preocupaţi de studii ascunse şi de alte chestiuni ce au o aură uşor mai ocultă, enigmatică. Veţi surprinde emoţii pozitive şi veţi obţine şi un succes clar în chestiuni de ordin material.

 

BALANŢA: Este o zi fantastică pentru evenimente alături de prieteni, înţelegerea cu aceştia bazându-se pe o relaţionare activă şi dinamică. Se mai arată şi o zi fantastică în amor, precum şi în treburi ce ţin de afaceri sau de tranzacţii.

 

SCORPION: Puteţi tatona cu succes unele posibilităţi de avansare profesională. Veţi avea parte şi de o doză semnificativă de notorietate. În legătura cu sănătatea, indiciile par a  fi ceva mai prielnice, favorabile.

 

SĂGETĂTOR: Veţi manifesta o flexibilitate deosebită în plan mental, intelectual, ideatic. Se mai poate reliefa chiar şi o revelaţie de ordin spiritual. În iubire, dar şi la distracţii, se arată trăiri fericite.

 

CAPRICORN: Vă puteţi rezolva un împrumut sau o altă formă de creditare. Aveţi grijă la unele riscuri de incidente de transport! În relaţia cu membrii familiei, evenimentele astrale ale zilei vă vor oferi o bună satisfacție.

 

VĂRSĂTOR: Se rezumă o zi de mare succes în cele ce ţin de afaceri, contracte, înţelegeri şi de alte târguieli. În viaţa de cuplu se reflectă o abordare ceva mai raţională. Se mai arată că veţi dispune şi de o doză forte de concentrare mentală.

 

PEŞTI: Sănătatea vă va oferi unele semne de îmbunătăţire. La job vă veţi achita de sarcini într-un mod abil, isteţ şi rapid. Puteţi realiza şi unele venituri frumoase în plan financiar, material.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *