E scris în stele – luni, 17 ianuarie 2022

Aspectul astrologic reprezentativ al zilei este înfăptuit de către opoziţia Lunii de pe Rac cu Venus, în retrogradare, de pe Capricorn. Acest eveniment celest ne poate provoca stări de: indispoziţie, nemulţumire, indolenţă, nehotărâre, indiscreţie, autoindulgenţă şi hipersensibilitate. Cheia remedierii acestor predispoziţii astrologice mai nefaste stă în dezvoltarea personală a unor trăsături şi atitudini ce ţin de: maturitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Unele evenimente mai neplăcute vă pot perturba liniştea din sânul familiei. O femeie mai tânără, dar cu influenţă şi renume, se va propti contra reuşitei voastre sociale. Încercați să aveți mai multă încredere în voi înșivă!

 

TAUR: Puteţi manifesta o stare de confuzie şi îndoială de sine. Nu este un moment oportun pentru decizii importante. Ar fi indicat să nu călătoriţi în această zi, auspiciile perioadei nefiind tocmai prielnice!

 

GEMENI: Ar fi recomandabil să daţi dovadă de ceva mai multă chibzuinţă în chestiuni de ordin financiar. Se mai poate prezenta şi un risc semnificativ de incidente ori accidente, pentru voi ori pentru o femeie mai tânără apropiată vouă!

 

RAC: Vă veţi arăta cumva mai emoţionali, hipersensibili şi mofturoşi. Nu este o zi bună pentru acte de ordin pragmatic. Mai multă atenţie şi în cuplu, spre a nu provoca unele reacţii acide din partea persoanei dragi.

 

LEU: O femeie vă va sabota indirect eforturile acestei zile. Fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea. Aceia care lucrează în această zi pot întâmpina unele divergenţe mărunte, dar cam sâcâitoare, cu colegii.

 

FECIOARA: Nu ar fi indicat să vă bazaţi prea mult pe prieteni per ansamblul acestei zile. Atunci când discutăm de dragoste, căutaţi să nu daţi curs unor porniri afective discutabile! Nu este un moment bun pentru speculă.

 

BALANŢA: Imaginea voastră socială ar putea avea de suferit din cauza unor zvonuri neîntemeiate. Se mai pot ivi şi unele blocaje în relaţia cu o femeie mai tânără din familie. Nu faceţi achiziţii majore pentru casă!

 

SCORPION: Puteţi prezenta un simţ moral îndoielnic per ansamblul acestei zile. Nu este o zi potrivită pentru călătorii. Căutaţi să fiţi mai echilibraţi, mai diplomaţi şi mai pozitivi în discursul acestei zile!

 

SĂGETĂTOR: Ar fi recomandabil să vă controlaţi orice izbucnire emoţională neproductivă! Se pot ivi unele dificultăţi în relaţia cu o femeie din proximitate. Fiţi mai economi şi feriţi-vă de achiziţii superficiale.

 

CAPRICORN: Gestionarea vieţii sentimentale vă va reda unele complicaţii pentru această zi. Nu este o perioadă cu noroc pentru afaceri, negocieri şi alte acorduri. Domoliţi-vă egoismul şi delimitaţi-vă de orice acţiune imorală!

 

VĂRSĂTOR: Puteţi resimţi unele mici neplăceri legate de sănătate. Dacă munciţi, faceţi-vă treaba la un standard cât mai înalt de calitate! Nu este o zi oportună pentru a vă implica în relaţii sentimentale ascunse.

 

PEŞTI: Nu este un moment favorabil pentru petreceri şi alte evenimente cu notă distractivă. Prietenii vă pot prilejui unele dezamăgiri cam serioase. Puteţi avea parte şi de un dialog mai aspru cu o femeie mai tânără.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.