E scris în stele – luni, 18 septembrie 2023

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura lui Venus de pe Leu cu planeta Jupiter, în retrogradare, de pe Taur. Această poziţie cerească cam tensionată ne poate potenţa unele trăsături ce ţin de: egoism, iresponsabilitate, lăcomie, vanitate, necinste şi excesivitate. Este recomandat astrologic ca pe parcursul acestei zile să ne dezvoltăm o atitudine emoţională cât mai pozitivă, căutând și o abordare onestă şi morală în mai toate întreprinderile acestei zile mai încercate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Legăturile cu proprii copii se pot arăta mai puţin îmbucurătoare. Se pot prezenta şi unele minore dezamăgiri în cuplu. Vă propun să fiţi mai economi cu bugetul, evitând cheltuielile nejustificate.

 

TAUR: Puteți resimți unele trăiri afective mai puţin pozitive. Fiţi mai concilianţi în relaţiile cu cei de acasă. Controlaţi-vă mândria şi impulsivitatea, dând dovadă de mai multă înţelepciune şi bunăvoinţă.

 

GEMENI: Vi se preconizează o concentrare mai redusă în plan intelectual. Căutaţi să fiţi mai clari în comunicare! Vi se pot ivi şi unele probleme de sănătate. Nu intraţi în situaţii controversate, pentru a nu regreta mai târziu.

 

RAC: Aştrii vă rezumă un nivel semnificativ de dezorganizare în plan financiar. Unii prieteni se pot arăta cumva mai incorecți în relația cu voi. Nu este o zi prielnică pentru evenimente de ordin public.

 

LEU: Veţi fi mai sensibili, visători, dar şi cam prea idealişti. Căutaţi să vă aduceţi şi o nuanţă de pragmatism şi de realism în ipostaza acestei zile. În carieră există riscul unor luării decizii ce pot avea un impact chiar nefast.

 

FECIOARA: O femeie tânără poate încerca, prin metode cumva mai ascunse, să vă facă probleme. Menajaţi-vă şi starea de sănătate. Nu este o zi rodnică pentru călătorii pe distanţe lungi. Mare grijă în caz de evaluări!

 

BALANŢA: Raporturile cu prietenii vă pot releva unele neînţelegeri. Ar fi indicat ca să vă feriţi de îndatorări. Se poate prezenta şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi ceva mai precauţi.

 

SCORPION: Reputaţia voastră ar putea fi lezată de unele zvonuri înveninate. Fiţi cu mare grijă în chestiuni ce ţin de contracte şi de alte acorduri, reliefându-se un risc major de pagubă. În cuplu se pot ivi unele discuţii mai aprinse.

 

SĂGETĂTOR: Nu vă sunt prielnice activităţile ce ţin de studiu şi de examinări. Fiţi mai atenţi şi la drumuri! La locul de muncă s-ar putea să fiţi mai distraşi în efectuarea sarciniilor. Atenţie şi cu sănătatea!

 

CAPRICORN: Puteți reliefa o stare afectivă cumva mai agitată, frământată. În dragoste ar fi bine să adoptaţi o atitudine cât mai autentică şi responsabilă faţă de persoana iubită! Nu este o zi cu noroc pentru speculaţii!

 

VĂRSĂTOR: În viaţa de cuplu se vor ivi ipostaze sentimente destul de volatile, fiind necesar să gestionaţi capriciile persoanei dragi. Se pot ivi și unele conflicte în relaţia cu părinţii! Nu este un moment bun pentru achiziţii în casă.

 

PEŞTI: Astrele vă pot releva unele mici probleme de sănătate. Fiţi mai precauţi în raporturile cu femeile de la job. Urmaţi calea sincerităţii şi corectitudinii, atât în judecată, cât şi în discurs. Atenţie şi la drumuri!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi întotdeauna dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *