Primarul fură tot: Bobouțanu își însușește inițiativele liberale pentru a câștiga capital electoral

Când vrei cu orice preț puterea, cinstea nu mai reprezintă mare lucru. Cam asta pare a fi strategia electorală a primarului Hunedoarei, Dan Bobouțanu. Iată și un exemplu la zi.

La începutul lunii iunie, grupul consilierilor PNL din Consiliul Local al municipiului Hunedoara a propus promovarea unui proiect de hotărâre prin care să se acorde reducerea cu 50 la sută a taxelor și impozitelor locale și alte facilități fiscal-bugetare care să diminueze efectele stării de urgență asupra contribuabililor din zonă care au fost obligați să-și oprească activitatea în această perioadă.

Asta se întâmpla în data de 2 iunie 2020.

În data de 30 iunie 2020, la aproape o lună din momentul în care consilierii locali PNL au propus proiectul, primarul pesedist Dan Bobouțanu vine cu un răspuns. Da, i-a plăcut primarului pesedist propunerea PNL și i-a plăcut atât de mult, încât a trecut-o cu totul în proprietatea sa. Așa se face că propunerea liberală din 2 iunie 2020 s-a transformat, în 26 iunie 2020, într-o mare inițiativă a… primarului pesedist Bobouțanu!

Cinstit ar fi fost ca inițiatorii acestui proiect de hotărâre să fie chiar cei care l-au inițiat, încă de la începutul lunii iunie, respectiv consilierii locali PNL ai municipiului Hunedoara. Dar ce are cinstea cu puterea pesedistă și dorința disperată a primarului Bobouțanu de a mai pune mâna pe un mandat?!

Curat-murdar, domnule primar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.