E scris în stele – luni, 2 noiembrie 2020

Unghiul astrologic determinant al acestei zile este prezentat de cuadratura lui Mercur, în retrogradare, de pe zodia Balanței cu planeta Saturn de pe semnul ceresc al Capricornului. Acest indicator planetar ne vorbeşte de: naivitate, asprime, judecată îngreunată, furie, blocaje, timorare, indolenţă, precum şi alte ipostaze restrictive. Este o zi în care trebuie să ne cultivăm, cu mult tact şi răbdare, sentimente, atitudini şi relaţionări cât mai amiabile şi receptive faţă de persoanele din jur, mai ales față de acelea la care ţinem, pentru a nu oferi ocazia desfăşurării necontrolate a acestui eveniment astral cam problematic.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Fiţi foarte precauţi când vine vorba de afaceri, relevându-se un risc semnificativ de pagubă. Nu intraţi în discuţii contradictorii cu persoana iubită! În cele ce ţin de carieră, astrele vă rezervă unele înfrânări considerabile.

 

TAUR: La locul de muncă puteţi avea parte de unele discuţii şi sarcini destul de agasante. Sănătatea vă va reda şi unele semnale mai neplăcute. Vă pot parveni unele veşti îngrijorătoare de la depărtări.

 

GEMENI: În plan sentimental se observă o zi marcată de turbulenţe şi de dificultăţi de relaţionare. Nu este un moment oportun pentru speculaţii. Aştrii zilei mai preconizează un risc semnficativ de îndatorare ori de incidente.

 

RAC: Ar fi recomandat să nu plănuiţi ori să dispuneţi de schimbări sau modificări majore ce ţin de cămin. Puteţi avea parte şi de unele certuri cu familia. În viaţa de cuplu se evidenţiază o nuanţă de răceală şi de închistare.

 

LEU: Veţi prezenta o atitudine disonată în comunicare şi în relaţiile generale. Nu vă sunt indicate întreprinderile ce relevă o natură mentală. Se mai poate înfăţişa şi o problemă mai dificilă de sănătate.

 

FECIOARA: Încercaţi să daţi dovadă de o natură mai austeră şi economă în cheltuieli. Se mai poate ivi şi pierderea unui bun. În iubire se arată o zi marcată de frustrare şi de blocaje afective.

 

BALANŢA: Nu vă este indicat să vă propuneţi rezolvarea mult prea multor treburi pentru această zi, existând riscul serios să daţi greş per ansamblu. Se mai pot ivi şi diferite probleme ce țin de casă.

 

SCORPION: Puteți prezenta o energie mentală cumva mai diminuată, reliefând semnficative dificultăţi de concentrare intelectuală. Veţi fi şi foarte bârfiţi gratuit! Încercaţi să daţi dovadă de mai multă deschidere la nou.

 

SĂGETĂTOR: Se arată unele discuţii destul de supărătoare cu unii dintre amici, prieteni. Nu este un moment bun pentru a vă face planuri. Astrele perioadei mai rezumă şi o aspră limitare în plan bănesc.

 

CAPRICORN: Vi se prezentă semne mai rele în plan social, reputaţia voastră putând fi vătămată de unele zvonuri mincinoase. Atenţie şi la mici neînţelegeri cu şefii! Încercaţi să vă depăşiţi orice stare de negativism.

 

VĂRSĂTOR: Fiţi foarte atenţi în caz de călătorii, prezentându-se un indiciu mai nefast pentru aceste tipuri de activități. Nu este o zi favorabilă nici pentru evaluări. Puteţi atrage şi adversitatea discretă a unor persoane mai în etate.

 

PEŞTI: Nu este, sub nici o formă, o perioadă pozitivă pentru împrumuturi şi creditări. Fiţi atenţi şi la un risc semnficativ de incidente de circulaţie! Fiţi mai diplomatici în relaţia cu prietenii, îndeosebi aceia mai în vârstă ori mai vechi.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.