E scris în stele – luni, 20 iunie 2022

Unghiul astrologic determinant al zilei este oferit de către sextilul lui Mercur de pe Gemeni cu Jupiter de pe Berbec. Această poziţionare astrală fastă ne vorbește de: inspiraţie, intuiție și viziune globală. Este un aspect celest ce ne îndrumă, într-un mod cu totul natural, spre cercetare intelectuală, spirituală, dar şi ocultă, precum şi spre sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă ori muncă creativă. Per ansamblu, energia acestei aspectări pozitive a corpurilor cereşti are menirea de a ne apropia de scopul spiritual al existenţei fiecăruia, al evoluţiei noastre aflate dincolo de dimensiunea aparenţelor triviale ale lumii materiale, în cea a sufletului şi a eternului divin.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta mai sociabili, comunicativi şi extraordinar de inteligenţi. Vă veţi atinge țelurile când discutăm de călătorii. Totodată, luat global, veţi da dovadă de înţelepciune, omenie şi altruism în acţiunile și activitățile acestei zilei.

 

TAUR: Discuţiile legate de bani se vor arăta de succes. Vă puteţi descoperi ori potenţa și unele talente de ordin intelectual ori comunicaţional. Este un moment pozitiv pentru a ajuta dezinteresat persoane aflate în posturi vulnerabile.

 

GEMENI: Vă veţi reliefa mai comunicativi, mai ageri şi mai deschişi spre idei noi. Este o zi potrivită pentru a vă ocupa de obiective ce necesită sarcini în paralel. Prietenii vă vor ajuta enorm, oferindu-vă mai toată susţinerea de care aceştia dispun.

 

RAC: Misterele, enigmele şi ocultul vă vor atrage interesul, fiind o zi potrivită pentru îndeletniciri mai secretoase, ascunse. Puteţi avea parte şi de unele întâmplări mai ciudate. În cele ce ţin de latura publică, astrele vă relevă indicii înalte de reuşită şi împlinire profesională.

 

LEU: Veţi lega o prietenie cu o persoană foarte isteaţă şi naturală. Vă mai poate parveni şi o veste interesantă despre un prieten. Raporturile cu persoanele din străinătate se vor arăta amiabile şi generoase.

 

FECIOARA: Vă pot sosi unele veşti profesionale excelente. Veţi beneficia şi de unele circumstanţe ce vă vor atrage admiraţia publicului. Divinitatea vă va ocroti de marile pericole ale zilei!

 

BALANŢA: Aveţi parte de influenţe astrale foarte fericite pentru călătorii la mare depărtare. Puteţi primi şi ceva veşti importante din străinătate. În dragoste vi se preconizează o zi excelentă.

 

SCORPION: Puteți avea parte de negocieri de succes legate de un împrumut, de o restituire sau de un ajutor financiar. Aştrii zilei vă mai rezumă şi o imbunătăţire majoră a stării generale de sănătate.

 

SĂGETĂTOR: Veţi comunica fără cusur în relaţia cu persoana de cuplu. Este un perioadă optimă şi pentru demersuri ce ţin de afaceri şi de înţelegeri pragmatice. Veţi mai avea parte şi de evenimente mai tandre în viaţa amoroasă.

 

CAPRICORN: Veţi resimţi o ameliorare în cele ce ţin de starea generală de sănătate. La job vă veţi achita de sarcini prin metode şi modalităţi mai isteţe și cumva și mai rapide. Viaţa familială vă va oferi motive de satisfacţie şi de împlinire.

 

VĂRSĂTOR: Graţie carismei şi a deschiderii mentale, veţi fi constant în centrul atenţiei, fiind apreciaţi pentru darurile voastre. Este o zi fastă şi pentru demersuri speculative. Este o perioadă chiar agreabilă şi pentru călătorii ori drumeții.

 

PEŞTI: Astrele relevă o comunicare mai clară cu membrii familiei. Este un moment oportun pentru a vă realiza planuri legate de ipostaza domestică. Vi se mai poate ivi şi un noroc colosal la bani!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi întotdeauna dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *