E scris în stele – luni, 26 iunie 2023

Aspectarea celestă principală a acestei zile este redată de cuadratura Lunii de pe Fecioară cu planeta Mercur de pe Gemeni. Acest eveniment ceresc relativ neplăcut ne poate provoca stări de: indispoziţie, agitaţie, îngrijorare, nehotărâre, indiscreţie şi lipsă de concentrare mentală. Cheia remedierii acestor predispoziţii astrologice mai nefaste stă în dezvoltarea personală a unor trăsături şi atitudini ce ţin de: amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Încercaţi să fiţi cât mai sinceri şi mai oneşti în relaţia cu cei din jur. Concentraţi-vă mai atent asupra sarcinilor de ordin intelectual. Menajaţi-vă, ceva mai serios, starea de sănătate.

 

TAUR: Puteţi opta pentru unele direcţii mai nerentabile în plan financiar. Este foarte important să judecaţi mai analitic aceste implicaţii monetare. În viaţa sentimentală se pot prezenta unele neplăceri.

 

GEMENI: Încercaţi să vă depăşiţi starea de stres şi de îngrijorare şi fiţi mai implicaţi în activităţile cotidiene. Nu este indicat să vă ocupaţi de prea multe treburi în paralel. Pregătiţi-vă şi pentru unele tensiuni în familie.

 

RAC: Veţi dispune de o judecată mai volatilă, fiind şanse destul de mari să cugetaţi evenimentele zilei într-un mod greşit. Fiţi şi ceva mai atenţi cu starea generală de sănătate. Fiţi mai fermi şi mai concişi în comunicare.

 

LEU: Se pot reflecta unele tensiuni şi reproşuri în relaţia cu prietenii. Calmaţi, din start, orice potenţial conflict. Fiţi mai prudenţi şi economi cu banii, evitând orice cheltuială inutilă ori excesivă.

 

FECIOARA: Încercaţi să ocoliţi orice posibil conflict cu persoane ce deţin autoritate asupra voastră. Nu faceţi mari alegeri profesionale pentru această zi. Astrele zilei mai indică că vă veţi arăta destul de hipersensibili, idealişti.

 

BALANŢA: Este o zi cam nefastă pentru studiu şi călătorii. Puteţi auzi şi unele veşti sau zvonuri mai neplăcute. Evitaţi, pe cât posibil, viciile şi toate situaţiile excesive, pentru a nu regreta ceva mai târziu.

 

SCORPION: Veţi manifesta o stare de spirit cumva mai puţin realistă şi raţională. Gândiţi lucrurile mai clar şi nu acţionaţi într-un mod imprudent. În relaţia cu amicii pot apărea unele ipostaze mai tulburi.

 

SĂGETĂTOR: Comunicarea cu persoana iubită va cunoaşte o latură deficitară. Fiţi mai clari şi mai oneşti în relaţia cu aceasta. Mult mai multă atenţie în afaceri, negocieri şi tranzacţii. Se mai arată şi unele probleme de ordin social.

 

CAPRICORN: Pot apărea unele neînţelegeri mai supărătoare cu unele persoane de la locul de muncă. Încercaţi să depăşiţi acest impas. Cu sănătatea se pot ivi unele dificultăţi. Nu este o zi fastă pentru studiu, testări şi călătorii.

 

VĂRSĂTOR: Se pot ivi unele neplăceri în relaţia cu persoana iubită, aşadar adoptaţi o atitudine mai sinceră şi mai înţelegătoare. Sunt posibile şi unele probleme cu cei mici. Mai multă atenţie şi cu banii ori cu alte resurse.

 

PEŞTI: În relaţia cu părinţii se pot isca unele dificultăţi de comunicare destul de severe. Dacă apare vreo ceartă, fiţi primul care cedează! În cuplu, dar şi în afaceri, se pot ivi unele probleme destul de dure.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *