E scris în stele – luni, 26 septembrie 2022

Aspectarea astrologică esențială a zilei este oferită de conjuncţia Lunii cu Soarele, mai cunoscută drept şi fenomenul de Lună Nouă, de pe zodia Balanţei. Energia acestei poziționări celeste este una foarte preţioasă îndeosebi acelora care îşi doresc să realizeze schimbări importante, uneori chiar capitale, în viaţa lor. Așadar, dacă doriţi ,,să cereţi  mâna” persoanei dragi, să demaraţi o afacere amplă, un proiect laborios sau, pur şi simplu, să renunţaţi la vreun viciu… Aceasta ar cam fi ziua potrivită! Totodată, acest eveniment astral este unul absolut necesar echilibrării şi armonizării energetice a individualităţii noastre cu restul universului, material şi spiritual.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este un moment foarte bun pentru a aduce îmbunătăţiri considerabile vieţii de cuplu. Sunt privilegiaţi îndeosebi aceia dintre nativii zodiei care înfiripă astăzi o nouă poveste de dragoste.

 

TAUR: La job puteţi întâmpina noi tipuri de sarcini sau modificări substanţiale în parcurgerea celor vechi. Pentru aceia suferinzi de vreo afecţiune de sănătate se poate arăta şi o îmbunătăţire importantă.

 

GEMENI: Astăzi veţi fi urmăriţi de către buclucaşul Cupidon! Aşadar, sunt şanse mari să vă îndrăgostiţi sau să participaţi la unele evenimente recreative. Este o zi favorabilă şi pentru acele femei care îşi doresc un copil.

 

RAC: Astrele indică un moment nemaipomenit pentru a realiza amenajări sau alte îmbunătăţiri ce ţin de casă. Pentru aceia care se relochează în această zi, se relevă o mutare încununată de succes.

 

LEU: Veţi dispune de o doză mai înaltă de atenţie, concentrare şi analiză în chestiuni ce presupun studiu, fixare şi evaluare de cunoştinţe. În discurs vă veţi prezenta cumva mai comunicativi, abili şi elocvenţi.

 

FECIOARA: Este o zi favorabilă demarării unor proiecte aducătoare de câștig financiar. Aşadar, puneţi-vă de-ndată pe treabă! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi unele talente şi abilităţi latente.

 

BALANŢA: Este un moment bine susţinut astral pentru un ,,restart”, pentru un ,,nou început”! Dacă doriţi să realizaţi unele schimbări de ritm de viaţă, de la cele mai mici și până la altele mai mari, nici că se poate o zi mai fastă!

 

SCORPION: Aveți parte de o zi foarte bună pentru odihnă, destindere și reechilibrare lăuntrică. Este și o zi deosebit de indicată pentru studii noi sau pentru a vă dezvolta latura spirituală.

 

SĂGETĂTOR: Puteţi da curs unei invitaţii la o întâlnire sau la un alt tip de eveniment social alături de prieteni. Vă mai puteți câștiga și noi idealuri de viață cumva mai visătoare și abstracte.

 

CAPRICORN: Vi se poate deschide o cale productivă, ori chiar de-a dreptul un ,,larg bulevard”, în privinţa oportunităţilor de creştere profesională. Este o zi foarte fastă îndeosebi acelora care îşi schimbă jobul.

 

VĂRSĂTOR: Astrele zilei îi onorează îndeosebi pe acei nativi care au parte de călătorii mai lungi. Indiciile pentru aceştia surprind un noroc just. Pentru examinări, stelele vă oferă un pronostic favorabil.

 

PEŞTI:În această zi vă puteţi regăsi echilibrul de sine! Este un moment oportun şi pentru chestiuni ce ţin de bani, unii dintre nativi având parte chiar de un câştig material chiar grozav!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.