E scris în stele – luni, 27 martie 2023

Aspectul astrologic esenţial al zilei este oferit de către sextilul Lunii de pe Gemeni cu planeta Jupiter de pe Berbec. Această fericită poziţionare celestă ne dăruieşte cu generozitate: bucurie, sensibilitate, jovialitate, succes, spor, toleranţă şi belşug. Este o zi fabuloasă pentru planuri şi demersuri de ordin afectiv, pentru destindere şi relaxare, inspiraţie şi creativitate, însă şi pentru succes de ordin social şi reuşite deosebite la locul de muncă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai comunicativi şi mai dispuşi provocărilor de ordin intelectual. Este o zi foarte fastă pentru călătorii, precum şi pentru studiu. Tenacitatea şi capabilitatea de care veţi da dovadă vă vor fi atuuri fantastice.

 

TAUR: În această zi vi se pot reliefa unele posibilităţi bunicele de câştig. Deci, fiţi mult mai atenţi la aceste oportunităţi! Veţi avea parte şi de unele evenimente cam neașteptate şi ciudate, însă de bun augur.

 

GEMENI: Astrele vă indică cumva mai idealişti, rebeli şi visători. Ar fi indicat, în conformitate cu aspectele celeste actuale, să vă orientaţi înspre activităţi care presupun îndrăzneală şi extravaganţă.

 

RAC: Veţi dispune de o stare de spirit cumva mai volatilă şi sentimentală. Este o zi mai potrivită pentru odihnă şi destindere. În plan profesional vi se pot ivi unele oportunităţi interesante de avansare.

 

LEU: Stelele zilei vă propun activităţi recreative alături de prieteni şi de cei apropiaţi. Este o zi bună pentru a vă face planuri de viitor şi pentru a cunoaşte oameni noi și plini de viaţă cu care să legaţi o amiciţie frumoasă.

 

FECIOARA: Este un moment destul de bun pentru cele ce ţin de carieră. Veţi obţine unele reuşite profesionale şi veţi fi și foarte admiraţi. Este este o zi optimă pentru a vă împrumuta cu bani sau cu alte valori.

 

BALANŢA: Veţi avea spor minunat în toate chestiunile ce ţin de învăţătură şi de evaluări. Este o zi favorabilă şi pentru călătorii şi relaxare. În cuplu, persoana iubită vă poate oferi unele surprize… plăcute!

 

SCORPION: S-ar putea ca astăzi să vă fie mai lesne în a vă regăsi echilibrul emoţional. La locul de muncă pot apărea evenimente şi sarcini mai neobişnuite, însă abordabile. Starea generală de sănătate vi se va mai îmbunătăți.

 

SĂGETĂTOR: Aveţi parte de o zi minunată în planul cuplului. Este o zi favorabilă şi în afaceri, precum şi în chestiuni ce ţin de litigii în instanţă. Astrele vă arată și mai populari, creativi și expresivi.

 

CAPRICORN: Starea de sănătate vă va oferi o îmbunătăţire. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele sarcini ceva mai facile ori cumva mai satisfăcătoare. În familie veţi întâmpina unele situaţii chiar îmbucurătoare.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai sensibili, romantici şi idealişti. Astrele indică că vă veţi orienta pe direcţii ce ţin de împlinire sentimentală şi afectivă. Veţi fi chiar şi mai înţelepţi, mai plăcuţi şi mai descurcăreţi.

 

PEŞTI: Familia vă va oferi o stare de linişte şi împăcare sufletească. Este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de multe dintre treburile domestice necesare casei. Vi se mai pot prezenta şi unele şanse bunicele de câștig bănesc!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *